Розділ Події

Нетішинська громада вмивалася слізьми: назавжди повернувся додому Сергій Осадчук

Автор 29 лютого 2024, 18:11

В останній день зими Нетішинська громада знову вмивалася слізьми…Нетішинці зустріли і провели в останню дорогу Воїна-Героя, нашого земляка, вірного сина України Сергія Осадчука.

Безжальна війна продовжує забирати життя найкращих синів України…Хоробрі, відчайдушні Герої воюють із ворогом за кожного з нас…Боронять свою землю попри все…

Він мужньо та самовіддано захищав рідну Україну. Але 19 лютого стало фатальним для Захисника. Під час бойових дій з військовими формуваннями противника поблизу населеного пункту Миколаївка Бахмутського району Донецької області солдат, водій 1 кулеметного відділення кулеметного взводу 2 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону загинув.

У рідній громаді, сьогодні, 29 лютого, віддати останню шану Герою прийшли близькі, друзі, знайомі і незнайомі люди. І знову журливо «Плине кача…» лунало над містом. Живим коридором, навколішки, з прапорами та квітами в руках, зустрічали 38-річного полеглого Захисника. Багатолюдним було прощання з Сергієм Осадчуком на площі. Люди не стримували сліз. Боляче та важко було усім…

Дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України…Пам’ятаймо про це… Чин похорону священнослужителі провели в Соборі архістратига Михаїла та архангела Гавриїла.

Пекучий біль втрати стискає серце, не даючи видихнути, адже з війни продовжують надходити страшні звістки, які сповіщають про найстрашніше – загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту рідну Батьківщину.

Схиляємо голови в скорботі та всією громадою висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Сергія Осадчука.

Жодними словами не загоїти рани в душах найближчих, але світлий спомин про Воїна-Героя назавжди в наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів