Четвер, 31 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Де шепетівчани купують одяг та взуття
Розділ Бізнес

Якби з десяток років тому ви зупинили шепетівчанина і запитали де він собі купує одяг, то з великою вірогідністю у відповідь почули би суботній базар або речовий ринок у Хмельницькому. В нинішній час спектр відповідей значно поширшав, адже окрім того, що в місті відкрилась маса магазинів, де не доводиться міряти одяг стоячи на картонці в мороз, так ще і інтернет-магазини наступають на п'яти, там вже навіть можна купити кросівки жіночі reebok оптом. Особливо наочно помітна зміна смаків шепетівчан по суботньому базару, який щотижня стає дедалі скудніший. 

Основне призначення екологічних стежок полягає у вихованні культурної поведінки людей в природі. Завдяки прогулянкам по екостежках у екскурсантів  розширюються знання про оточуючу їх природу, вдосконалюється розуміння про закономірності процесів у природних середовищах, формуються почуття любові до флори та фауни і, разом з тим, -відповідальність за збереженя й відновлення біорізноманіття.

У Шепетівці відзначили Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням
Розділ Події

Волонтери Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяли участь у акції, присвяченій  Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням «МИ проти куріння! Ми здорове покоління!». В рамках акції серед студентів Шепетівського професійного ліцею  було проведено анкетування «Що вам відомо про тютюнопаління». Волонтери розповсюджували вулицями міста соціально-просвітницьку рекламу «Хочеш бути сучасним ? Будь здоровим!».

0
репостів
0
репостів