Розділ Спорт

На Шепетівщині провели футзальні змагання присвячені юному захиснику, що загинув на фронті

Автор 15 грудня 2023, 13:59

Вчора, 14 грудня, у памʼять про Героя Олександра Наумова в Нетішині провели Відкритий чемпіонат КДЮСШ ППО ХАЕС з футзалу. Він відбувся у спортивному комплексі ВСО ВП ХАЕС.

Між собою змагалися юнацькі команди 2014 р.н. і молодші. У чемпіонаті взяли участь команди Нетішина, Полонного, Острога, Дубна, Звягеля, Славути й Смиги.

Попри юний вік учасників, у залі вирували недитячі пристрасті. Емоційними видалися й фінальні зустрічі. Серія пенальті вирішила долю медалей.

  • Чемпіонський кубок виборола команда КДЮСШ-1 Нетішин.
  • Срібні медалі й кубок - у команди ФШ Тимофєєвих зі Звягеля (Житомирська обл.).
  • Третє місце посіла команда «Єврошпон» смт Смига (Рівненська обл.). Індивідуальні нагороди отримали кращі гравці команд і чемпіонату.

Учасники змагань вшанували памʼять нетішинського захисника Олександра Наумова. 21-річний Воїн захищав Батьківщину від ворога й загинув під час виконання бойового завдання. Рідні Олександра в памʼять про Героя підтримали юних футболістів: для учасників турніру підготували медалі, кубки й частування.

Сестра Олександра Наумова Аліна подякувала дітям та їх тренерам за участь у турнірі:

«У нас заведено казати, що Герої не вмирають. На жаль, війна забирає найкращих… Але вони живуть, доки про них пам’ятають».

Саме завдяки таким заходам юне покоління знатиме про подвиг Героїв, які віддали свої життя за Україну.

0
репостів
0
репостів