Розділ Події

Без батька залишилося троє дітей: на щиті повернувся Олег Олійник

Автор 10 жовтня 2024, 12:56

8 жовтня у Плужненську громаду «на щиті» востаннє повернувся солдат-стрілець оперативного призначення Західного ОТО національної гвардії України Олійник Олег Володимирович, 1976 року народження. Про це повідомили у сільсікій раді.

Олег Олійник загинув 1 червня 2024 року при відсічі та стримуванні збройної агресії Росії в н.п. Роботине, Пологівського району, Запорізької області.

Щоб боронити рідну землю, вигнати окупантів з України, відстояти право кожного з нас жити у вільній та суверенній державі багатодітний батько Олег Володимирович взяв до рук зброю щоб разом з побратими наблизити нашу Перемогу.

Земляки зустрічали Героя на колінах та з квітами в руках.

На рідному подвірї, біля рідного дому відбулася громадська панахида. До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна долучилося духовенство, родина, бойові побратими, небайдужі громадяни, очільник громади.

А згодом велелюдною процесією Героя востаннє провадили вулицями рідного села Плужне на місцеве кладовище.

Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати, адже мати втратила рідного сина, свою опору та надію. Без батьківської поради залишилося троє дітей, без люблячого чоловіка залишилася дружиа, війна поділила життя цієї родини на «до» та «після». І це «після» віддає смутком, болем та невідворотним усвідомленням втрати.

Поховали земляка-Героя з усіма військовими почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України на місцевому кладовищі села Плужне.

Вічна шана і слава Герою!

0
репостів
0
репостів