ТРК "Шанс"
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Ну так, обїхали - і зустрічалися там з прихильниками своєї ж партії, чи що там у вас - їм звичайно ж не все одно. Ви починаєте - а вони хором підспівують - "ой не треба нам землі, дайте жида утопити". Може ше по курці замороженій видали, щоб правильні галочки ставили у бюлетнях.Alois пише:
lamer85 пише:
Я цей канал, доречі, і запускав у кабельній мережі. В якості баласту - просто щоб не було порожнього місця.Dj Os пише:
Вже кілька років як не адмінОС, вы ж здається у адмінах були? Це я так - просто спитав.
При чому тут націоналізм? Я дивлюсь цей канал бо лише там розповідають документально хто чого вартий. Всі знають шо вони крадуть, але лише там показують хто і скільки саме. Це канал який доносить інформацію а не пропаганду.Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику.
Я чомусь думаю шо ти цей канал якшо і дивився то лише пару раз. Тобі не здається шо зарано робити висновки, якшо не подивишся канал хоча б пару днів. Не потрібно бути базарною бабою і робити висновки зі слів інших, розберись спочатку сам.
Канал дотаційний і вони цього не приховують на відміну від інших каналів.
І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
А про висновки... Так їх і треба робити спілкуючись з живими людьми, а не вислуховуючи телевізійний "незалежний журналістів", які за свої балаканину отримують немалі гроші.
А тобі, я так розумію, все одно якою мовою говоритимуть у міській раді? До твого відома, я сьогодні об’їздив 5 сіл і людям не байдуже ні те якою мовою говорити, ні те, що зечня керує державою. Отже, вони прогресивніші від тебе, бо ти взагалі як незадовільнена німфоманка - все тобі не так...
Я ж особисто задоволений всім - бачте є ТВі чи нема, українська мова чи англійська - я спокійно розмовляю зі всіма, нікого не ображаючи. А от у вас явно нерви здають. Так хто ж із нас "німфоманка", як ви дозволили собі виразитись?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Більшість це більшість, і неважливо 50%+1 вона, чи 10%+1.Alois пише: Більшість - це щонайменше 50 % + 1 голос, а Янукович 50 % не набрав, тому не має права зазіхати на речі, що визначаються Конституцією - мову, термін базування іноземних війск на території держави тощо. Підписавши закон про мови, це чмо поставило себе поза законом, тому обов’язок кожного українця, кожного громадянина України пристрелити його, як скаженого пса, за першої ж нагоди...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Higt
- Новачок
- Дописи: 7
- Подяка отримана: 2
Вони щей почали транслювати канали, які зараз показують у цифрі на просту антену (30 шт). Тоді для чого таке кабельне?
Крутять одну "СІЛІЦЕЮ".Напевно Понятовска добре башляє Штену і Ко. Новини по три тижні тіж самі показують.Напевне іх редактори дуже зайняті люди! Про деяких анекдоти розповідоють! Розповідали люди з районної ради, що їх головний редактор просив в райради 30000 грн. щомісяця, за те що будуть висвітлювати проблеми села! Бред! Напевне їм там зараз зовсім туго. Хоча по Штену не скажеш.Колись діюче телебачення, з теперішнім керівництвом, прийшло у занепад. "Поділля центр" більше показує про Шепетівку ніж ШАНС.В них ведучих 2,5 штуки залишилось. Ганьба! Нащо дивиться Національна рада коли видає ліцензії? Чому їх не закривають адже вони нічого крім "сіліцеї" не показують! Чому міська влада ніяк на це не вплине?
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
А быдло и не имеет права избирать Иллюзию влияния - да, но не само влияние.T-S пише: "бидло", за яке ти цю більшість, наскільки я розумів, тримаєш, не мало виборчого права.
Спектакль "выборы" раз в 4 года - очень красив. А кукловоды, которые за веревочки дергают поверьте, уже давно все просчитали и за все договорились и меж собою перетерли. Поверьте, с некоторыми людьми, целью которых является власть -довелося мне в одно время общаться лично. Поразила - сухость, прагматичность и полное отсутствие такого слюнтяйства, типа, как здесь. Скоту - надлежит пахать, а пастухи - завсегда меж собой консенсус найдут. И лишь полный идиот может на полном серьезе полагать, что счастья хватит на всех. Так что предлагаю прекратить бесполезную флудирасню
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Онегдод фстудею
- Higt
- Новачок
- Дописи: 7
- Подяка отримана: 2
- lamer85
- Платиновий учасник
Про перегар це ви дарма - то нормальна творча обстановка. Робити на шансі і не пити горіляки - так не буває.Higt пише: ШАНСу скоро прийде п......ц! Люди розбігаються! там реально нема кому працювати. Немае жодної програми власного виробництва. Зате головний редактор ходить задерши носа ніби вона головний редактор 1+1. Кажуть що затримка в заробітній платі 3-4 місяці. Замовляв раз вітання, так в їхню кімнату де монтують відео гидко було заходити, такий прегар стояв.
Вони щей почали транслювати канали, які зараз показують у цифрі на просту антену (30 шт). Тоді для чого таке кабельне?
Крутять одну "СІЛІЦЕЮ".Напевно Понятовска добре башляє Штену і Ко. Новини по три тижні тіж самі показують.Напевне іх редактори дуже зайняті люди! Про деяких анекдоти розповідоють! Розповідали люди з районної ради, що їх головний редактор просив в райради 30000 грн. щомісяця, за те що будуть висвітлювати проблеми села! Бред! Напевне їм там зараз зовсім туго. Хоча по Штену не скажеш.Колись діюче телебачення, з теперішнім керівництвом, прийшло у занепад. "Поділля центр" більше показує про Шепетівку ніж ШАНС.В них ведучих 2,5 штуки залишилось. Ганьба! Нащо дивиться Національна рада коли видає ліцензії? Чому їх не закривають адже вони нічого крім "сіліцеї" не показують! Чому міська влада ніяк на це не вплине?
І не варт "набирати" на головного редактора. Нормальна жінка, просто у неї трішки своєрідна манера спілкування (вона, взагалі-то, педагог, вчитель української мови та літератури - а це вже багато пояснює). І якщо й затребували 30000 - то не вона, а Алім Петрович, в нього таке буває. Я памятаю при мені скільки ми проектів профукали через те, що загнули ціну непомірну. Та й звідки там взятись передачам? Для цього потрібні журналісти, треба їздити, щось взнавати. Там так не заведено. Подзвонять, наприклад, самі ДАІшники - от тоді і буде сюжет про ДТП. Свого часу я намагався якось їх розворушити - випускати передачі якісь нові. Декілька навіть запустили. Але я пішов - і все стало. Це не для того, шоб "порісуватись" пишу. А просто щоб розуміли - вони там зовсім непогані люди, тільки ворушитись їм впадло - зарплата від того у них не міняється - шо є передачі, шо нема.
- lamer85
- Платиновий учасник
От! Послухайте розумну людину.ТРПКСН-941-А пише:
А быдло и не имеет права избирать Иллюзию влияния - да, но не само влияние.T-S пише: "бидло", за яке ти цю більшість, наскільки я розумів, тримаєш, не мало виборчого права.
Спектакль "выборы" раз в 4 года - очень красив. А кукловоды, которые за веревочки дергают поверьте, уже давно все просчитали и за все договорились и меж собою перетерли. Поверьте, с некоторыми людьми, целью которых является власть -довелося мне в одно время общаться лично. Поразила - сухость, прагматичность и полное отсутствие такого слюнтяйства, типа, как здесь. Скоту - надлежит пахать, а пастухи - завсегда меж собой консенсус найдут. И лишь полный идиот может на полном серьезе полагать, что счастья хватит на всех. Так что предлагаю прекратить бесполезную флудирасню