ТРК "Шанс"
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
- T-S
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- muko
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
Як це не треба? Хто це рішав? В мене радаки його постійно дивляться. Я тоже люблю деякі програми...Шалений тиждень, Альбертейнштейн, Музика для дорослих з Бурмакою...там взагалі грають такі групи яких у нас хрен де показують.lamer85 пише: Ліцензії Шанса нічого не заргожує, здеється, до 2013 чи 14 року. Тобто - до переліцензування. А от якщо не зможуть запустити цифру - от тоді вже ліцензії їм не бачити точно. Тві немає бо він нафіг нікому не треба (про це говорить хоча б безкоштовність каналу.) - хіба що тим хто сповідує різні політичні культи. Людям треба фільми "про войну", серіали, футбол, формула 1, і "танці з зірками". От і вся музика.
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
-
- Відвідувач
-
У "Шанса" в засновниках Гончар - підставна фігура та довірена особа Буряка у Шепетівці. Про який ТВі взагалі іде мова, проя які ліценції та грозу?
Буряк іде в депутати представником від влади Януковича. Вся вертикаль працює на нього. Ніякого ТВі тут ніколи не буде.
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
-
- Відвідувач
-
Може там колись і була можливість включити ТВі, але до 2010 року. Зараз якщо якийсь провайдер включить цей канал, наступного дня це стане відомо в Адміністрації президента, ну і з усіма наслідками.
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
- T-S
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Так, ТВі був. Але реально його крім 2,5 чоловік з цього форуму ніпевно ніхто не дивився.lamer85 пише: Я там працював і добре знаю - немає там ніякої політики. Просто ніхто тим ТВі займатись не хоче. Чому це "не буде"? Був жеж до цих пір.
P.S. Те що ви там працювали видно з того, як ви описали інфраструктуру цієї компанії...