-
Форум
-
Рідне місто
-
Шепетівський ревізор
-
ТРК "Шанс"
ТРК "Шанс"
Менш
Більше
-
Дописи: 637
-
Подяка отримана: 194
-
-
-
20 серп. 2012 15:58 #78850
від lamer85
"Шанс" може не показувати, якщо наприклад немає технічної можливості (поломка). Також, насправді договору може і не бути (і часто його і не має). У юр. віддлі лежить ціла пачка з реквізитами і даними таких каналів (і приходять ці листи кожен місяць). У листах канали повідомляют що їх можна показувати. А договору для цього ніякого не треба. Там у запасі каналів з 20 лежить - на заміну. Якийсь наприклад вирубився - дивляться у юристів - які є канали, що дають дозвіл на свою трансляцію - і їх запускають. Договори зазвичай укладають не з каналами, а з посередниками - вони присилають картку з кодами. Їм же і платять гроші. Я уже писав - тут все впирається у гроші, і не варт приплітати сюди політику.
Ці користувачі подякували:
admin
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
-
-
-
-
20 серп. 2012 16:11 #78851
від lamer85
Ну це чисто вітчизняний бізнес - без амортизації, модернізації і зарплатні. Аби за наших умов мати успішний канал чи тб-мережу - потрібно цій справі присвятитись. Ставити на перше місце. Наші ж бізнесмени на перше місце ставлять не справу якою займаються, а прибуток. Це не тому що вони такі погані. Просто такі вже у нас бізнес-традиції і законодавство. От і результат.
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1360
-
Подяка отримана: 131
-
-
20 серп. 2012 16:13 #78852
від T-S
А інша бізнес-модель у нас і не прижилась-би. Для іншої стабільність треба, а у нас лише покращення....
-
muko
-
-
Елітний учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 231
-
Подяка отримана: 37
-
-
-
20 серп. 2012 16:24 #78853
від muko
lamer85 пише: Ліцензії Шанса нічого не заргожує, здеється, до 2013 чи 14 року. Тобто - до переліцензування. А от якщо не зможуть запустити цифру - от тоді вже ліцензії їм не бачити точно. Тві немає бо він нафіг нікому не треба (про це говорить хоча б безкоштовність каналу.) - хіба що тим хто сповідує різні політичні культи. Людям треба фільми "про войну", серіали, футбол, формула 1, і "танці з зірками". От і вся музика.
Як це не треба? Хто це рішав? В мене радаки його постійно дивляться. Я тоже люблю деякі програми...Шалений тиждень, Альбертейнштейн, Музика для дорослих з Бурмакою...там взагалі грають такі групи яких у нас хрен де показують.
Менш
Більше
-
-
-
-
-
20 серп. 2012 16:35 #78856
від lamer85
Ну я просто зомбоящик не дивлюсь (хоча я їх ремонтую) - тому не дуже в курсі. Якщо така проблема з ТВі - просто дзвоніть на Шанс і питайте іх про ТВі - і запустять. А вирішують вони на основі цін на трансляцію. Якщо канал безкоштовний - це говорить про його низькі рейтинги, оскільки йому вистачає своїх грошей аби оплачувати супутник і програми які він показує. Ну і ще є закриті рейтинги каналів. Дивіться
-
-
-
Відвідувач
-
20 серп. 2012 17:41 #78859
від
Ви взагалі, на якому світі живете?
У "Шанса" в засновниках Гончар - підставна фігура та довірена особа Буряка у Шепетівці. Про який ТВі взагалі іде мова, проя які ліценції та грозу?
Буряк іде в депутати представником від влади Януковича. Вся вертикаль працює на нього. Ніякого ТВі тут ніколи не буде.
Менш
Більше
-
-
-
-
-
20 серп. 2012 17:55 #78860
від lamer85
Я там працював і добре знаю - немає там ніякої політики. Просто ніхто тим ТВі займатись не хоче. Чому це "не буде"? Був жеж до цих пір.
-
-
-
Відвідувач
-
20 серп. 2012 18:18 #78862
від
Ага... Штен там багато розкаже своєму кріпосному театру... ніякої політики, тотальна демократія...
Може там колись і була можливість включити ТВі, але до 2010 року. Зараз якщо якийсь провайдер включить цей канал, наступного дня це стане відомо в Адміністрації президента, ну і з усіма наслідками.
Менш
Більше
-
-
-
-
-
20 серп. 2012 18:56 #78863
від lamer85
Смішний ви. Так серйозно ставитесь до цієї мильної опери. Ніби-то є "опозиція", "влада"... Насправді вони зараз разом (і влада, і опозиція) сидять пють горілку, поки люди гризуть одні одному гарлянки - хто за Янушенко, хто за Тимоковича. А ТВи робив і 10-му, і в 11-му році, і навіть у 12-му. Відремонтують ресівера - буде робити і в 13-му. Не піддавайтесь ви на цю гру - з вас хочуть зробити "електорат". Змусити зайняти чиюсь сторону. Причому неважливо чию. Адже ТАМ, наверху - уже давно все поділене. ТАМ - уже знають, хто буде на цей раз буде "влада", а хто "опозиція". А ви гризіться і ненавидьте одні одних далі - ЇМ цього і потрібно.
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1360
-
Подяка отримана: 131
-
-
20 серп. 2012 19:09 #78864
від T-S
lamer85 пише: Я там працював і добре знаю - немає там ніякої політики. Просто ніхто тим ТВі займатись не хоче. Чому це "не буде"? Був жеж до цих пір.
Так, ТВі був. Але реально його крім 2,5 чоловік з цього форуму ніпевно ніхто не дивився.
P.S. Те що ви там працювали видно з того, як ви описали інфраструктуру цієї компанії...
-
Форум
-
Рідне місто
-
Шепетівський ревізор
-
ТРК "Шанс"
Час відкриття сторінки: 0.089 секунд