ТРК "Шанс"
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Хоча це структура майже всіх провінційних кабельних мереж. Навіть у Хмельницькому те саме. "Воля" - то вже інша історія.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
А ТВ-Сервіс... Не знаю як би воно було, якби їх бізнес не викупили Кияни...
- lamer85
- Платиновий учасник
- Відвідувач
lamer85 пише: Смішний ви. Так серйозно ставитесь до цієї мильної опери. Ніби-то є "опозиція", "влада"... Насправді вони зараз разом (і влада, і опозиція) сидять пють горілку, поки люди гризуть одні одному гарлянки - хто за Янушенко, хто за Тимоковича. А ТВи робив і 10-му, і в 11-му році, і навіть у 12-му. Відремонтують ресівера - буде робити і в 13-му. Не піддавайтесь ви на цю гру - з вас хочуть зробити "електорат". Змусити зайняти чиюсь сторону. Причому неважливо чию. Адже ТАМ, наверху - уже давно все поділене. ТАМ - уже знають, хто буде на цей раз буде "влада", а хто "опозиція". А ви гризіться і ненавидьте одні одних далі - ЇМ цього і потрібно.
Ви хоч самі вірите в те що пишете?
Ніби у нас все виключно робиться з економічних міркувань. Така собі правова держава з чесними суддями, прокурорами та мерами.
Ремонт на площі випадково починають акурат у день приїзду Кужель, Тимошенко у тюрмі качає штангу після джакузі, Буряк кожні 5 років переходить з парті до партії тільки тому, що "змінив погляди".
Ось на таких "противсіхах", як ви, ця влада і тримається.
- lamer85
- Платиновий учасник
23 пише:
lamer85 пише: Смішний ви. Так серйозно ставитесь до цієї мильної опери. Ніби-то є "опозиція", "влада"... Насправді вони зараз разом (і влада, і опозиція) сидять пють горілку, поки люди гризуть одні одному гарлянки - хто за Янушенко, хто за Тимоковича. А ТВи робив і 10-му, і в 11-му році, і навіть у 12-му. Відремонтують ресівера - буде робити і в 13-му. Не піддавайтесь ви на цю гру - з вас хочуть зробити "електорат". Змусити зайняти чиюсь сторону. Причому неважливо чию. Адже ТАМ, наверху - уже давно все поділене. ТАМ - уже знають, хто буде на цей раз буде "влада", а хто "опозиція". А ви гризіться і ненавидьте одні одних далі - ЇМ цього і потрібно.
Ви хоч самі вірите в те що пишете?
Ніби у нас все виключно робиться з економічних міркувань. Така собі правова держава з чесними суддями, прокурорами та мерами.
Ремонт на площі випадково починають акурат у день приїзду Кужель, Тимошенко у тюрмі качає штангу після джакузі, Буряк кожні 5 років переходить з парті до партії тільки тому, що "змінив погляди".
Ось на таких "противсіхах", як ви, ця влада і тримається.
Звичайно вірю - інакше б я цього не писав. І чому це ви мене в "противсіх" записали? Навпаки - я хочу аби люди перестали зосереджуватись на тому що "проти", а щоб обєднувались - і ПРАЦЮВАЛИ. А у нас дійсно все робиться з економічних міркувань - питання тільки в тому, чиєї кишені ці міркування торкаються. Чи ви дійсно вважаєте організацію до якої належить більше 300 мультимільйонерів - сильно ідейною? Ви думаєте, що комуністи там борються за ідею Маркса, націоналісти - за вишиті сорочки і соловїну мову, а ахметівці - за возєднання з "матінкою Росією"? Якщо ви це сприймаєте серйозно - мені вас шкода.
- Відвідувач
- admin
- Адміністратор
- lamer85
- Платиновий учасник
Ну от і домовились.23 пише: Ааа... ну зрозуміло, Руїну подолано - стабільність досягнуто... давайте краще об'єднуватися.
- lamer85
- Платиновий учасник
admin пише: Тепер стало все зрозуміло
Це стало зрозуміло ще 2 тижні назад. У нас кожен кому впадло податки платити - "опозиціонер". Не подумайте що я відстоюю тут позицію влади. Просто закликаю особливою не вірити кожному хто на собі рубаху рве - мовляв, ми за ідею, а нас тут так зажимають. Я вже бачив як це робиться, і більшість от тих, кого зараз вважають "опозиціонерами" такими стали з чисто меркантильних міркувань. Десь не дали викупити "на метал" ферму чи завод - от вам уже і крики, про політичні переслідування. Отримав канал ліцензію за хабара, або ж просто йому не дають покриття, бо канал цей нікому не цікавий - і вже вони борці за свободу. Хоча, можливо і справді - бо влада це вчорашня опозиція, а опозиція це вчорашня влада. Не варт просто витрачати на споглядання цієї показухи свій час і нерви.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Тут питання стоїть не в конкретному каналі, а в праві людей отримувати об'єктивну інформацію. І з інших каналів як не джинса то свідома брехня та маніпуляція!
Всі свідомі журналісти яких я знаю зараз зібрались саме там, сумніваюсь шо причиною цього були гроші, бо на інших каналах звичайно платили значно більше.