ТРК "Шанс"

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 серп. 2012 13:50 #78975 від LuK
Відповідь від LuK у темі ТРК "Шанс"
Шо мене бісить у зомбоящику, то купа вумних ботаніків,які дуже розумні,і знають як все правильно потрібно зробити.
Але на практиці нуль...
Такі собі шоумени та шоувуменши.Заробляють собі дешевий авторитет. :sick:

п.с Згадявся Беляков з НашаРаша.Який дивлячись передачу Малахова запитав у телевізора:
-Малахов,если ты столько рецептов красоты знаешь,почему сам такой страшный? :silly:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 14:19 #78977 від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі ТРК "Шанс"

LuK пише: Шо мене бісить у зомбоящику, то купа вумних ботаніків,які дуже розумні,і знають як все правильно потрібно зробити.
Але на практиці нуль...
Такі собі шоумени та шоувуменши.Заробляють собі дешевий авторитет. :sick:

п.с Згадявся Беляков з НашаРаша.Який дивлячись передачу Малахова запитав у телевізора:
-Малахов,если ты столько рецептов красоты знаешь,почему сам такой страшный? :silly:

+1

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 14:40 #78979 від lamer85

Dj Os пише: lamer85 от про шо ти тут пишеш? Якщо цей канал такий нецікавий тобі, то це не означає шо його не дивиться більше ніхто? Я зомбоящика взагалі не дивлюсь, але цей канал дивлюсь палюбе, і не тому шо вони там кричать шо їх утискають чи ше шось. Вони доносять правду і подають інформацію без фільтрів та прикрашань. Це останній канал від перегляду якого не нудить.
Тут питання стоїть не в конкретному каналі, а в праві людей отримувати об'єктивну інформацію. І з інших каналів як не джинса то свідома брехня та маніпуляція!
Всі свідомі журналісти яких я знаю зараз зібрались саме там, сумніваюсь шо причиною цього були гроші, бо на інших каналах звичайно платили значно більше.

ОС, вы ж здається у адмінах були? Це я так - просто спитав.
Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику. Це добре. Але більшості людей на це наплювати - вони думають про жуки на городі, про те що картопля гниє, про заробітки, де дітей вивчити, як забора вищого ніж в сусіда побудувати - і для них вся ця "журналістська незалежність" - 300 років не треба. Якщо ви вважаєте інакше - раджу просто зупинити на вулиці 10 чоловік і запитати - що їх зараз турбує? Чи є їм якесь діло до мовного закону, чи нема. І чи дивляться вони "незалежний" TBi (щось не бачив бабусь на проспекті, які б збирали гроші для ТВі, для ремонту сдудії наприклад. Отже фінансується він кимось із немаленькими статками).

А написав я лише те, що бачив на власні очі.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
22 серп. 2012 15:25 #78983 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі ТРК "Шанс"

Вже кілька років як не адмін :)

Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику.

При чому тут націоналізм? Я дивлюсь цей канал бо лише там розповідають документально хто чого вартий. Всі знають шо вони крадуть, але лише там показують хто і скільки саме. Це канал який доносить інформацію а не пропаганду.
Я чомусь думаю шо ти цей канал якшо і дивився то лише пару раз. Тобі не здається шо зарано робити висновки, якшо не подивишся канал хоча б пару днів. Не потрібно бути базарною бабою і робити висновки зі слів інших, розберись спочатку сам.
Канал дотаційний і вони цього не приховують на відміну від інших каналів.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 15:40 #78984 від lamer85

Dj Os пише:

Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику.

При чому тут націоналізм? Я дивлюсь цей канал бо лише там розповідають документально хто чого вартий. Всі знають шо вони крадуть, але лише там показують хто і скільки саме. Це канал який доносить інформацію а не пропаганду.
Я чомусь думаю шо ти цей канал якшо і дивився то лише пару раз. Тобі не здається шо зарано робити висновки, якшо не подивишся канал хоча б пару днів. Не потрібно бути базарною бабою і робити висновки зі слів інших, розберись спочатку сам.

Я цей канал, доречі, і запускав у кабельній мережі. В якості баласту - просто щоб не було порожнього місця.
І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
А про висновки... Так їх і треба робити спілкуючись з живими людьми, а не вислуховуючи телевізійний "незалежний журналістів", які за свої балаканину отримують немалі гроші.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
22 серп. 2012 16:44 #78989 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі ТРК "Шанс"

І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.

В цій країні більшість проголосувала за президента Януковича. Ви хочете щоб така більшість вирішувала вашу долю? У всіх країнах більшість людей недалеких та живущих одним днем, але там є меншість - еліта, яка має розум і гідність, тому і живуть там трошки краще ніж у нас. Ти особисто кому повіриш більше - бабі з базару, яка розповідатиме з піною у рота як їй Янукович життя покращив, чи журналісту який документально доводить протилежне?
Та і ще раз повторюю, що якби ті журналісти шо там є гнались за грошима вони би не покинули такі канали як Інтер, 1+1, СТБ та інші, я думаю пояснювати тобі не потрібно, що платили їм там значно більше.

• Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 16:49 #78990 від Alois
Відповідь від Alois у темі ТРК "Шанс"

lamer85 пише:

Dj Os пише:

Я цей канал, доречі, і запускав у кабельній мережі. В якості баласту - просто щоб не було порожнього місця.
А про висновки... Так їх і треба робити спілкуючись з живими людьми, а не вислуховуючи телевізійний "незалежний журналістів", які за свої балаканину отримують немалі гроші.

А тобі, я так розумію, все одно якою мовою говоритимуть у міській раді? До твого відома, я сьогодні об’їздив 5 сіл і людям не байдуже ні те якою мовою говорити, ні те, що зечня керує державою. Отже, вони прогресивніші від тебе, бо ти взагалі як незадовільнена німфоманка - все тобі не так...

Не бійся!

• T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 18:49 #78991 від T-S
Відповідь від T-S у темі ТРК "Шанс"

LuK пише: п.с Згадявся Беляков з НашаРаша.Який дивлячись передачу Малахова запитав у телевізора:

Некогда ему за собой смореть, когда такой бардак со здоровьем в стране :dry:

• T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 18:57 #78992 від T-S
Відповідь від T-S у темі ТРК "Шанс"

lamer85 пише: ... раджу просто зупинити на вулиці 10 чоловік і запитати - що їх зараз турбує? Чи є їм якесь діло до мовного закону, чи нема. І чи дивляться вони "незалежний" TBi (щось не бачив бабусь на проспекті, які б збирали гроші для ТВі, для ремонту сдудії наприклад. Отже фінансується він кимось із немаленькими статками).
А написав я лише те, що бачив на власні очі.

+146%
Вони ведуть мовлення про те, що комусь вигідно. Якби це було не так - їх не фінансували і працювали-би вони на когось іншого. А до мовного закону Шепетівчана байдуже, вони як говорили - так і говорити будуть.

В цій країні більшість проголосувала за президента Януковича. Ви хочете щоб така більшість вирішувала вашу долю?

Якщо вибрала більшість - які мождуть бути проблеми. :dry: Він є легітимним президентом, як не як. А не подобається - йди в політику сам і міняй нормативні акти так, щоб "бидло", за яке ти цю більшість, наскільки я розумів, тримаєш, не мало виборчого права.

• Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2012 19:39 - 22 серп. 2012 19:41 #78993 від Alois
Відповідь від Alois у темі ТРК "Шанс"
Більшість - це щонайменше 50 % + 1 голос, а Янукович 50 % не набрав, тому не має права зазіхати на речі, що визначаються Конституцією - мову, термін базування іноземних війск на території держави тощо. Підписавши закон про мови, це чмо поставило себе поза законом, тому обов’язок кожного українця, кожного громадянина України пристрелити його, як скаженого пса, за першої ж нагоди...

Не бійся!
Останнє редагування: 22 серп. 2012 19:41 ким Alois.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів