ТРК "Шанс"
- LuK
- Адміністратор
Але на практиці нуль...
Такі собі шоумени та шоувуменши.Заробляють собі дешевий авторитет.
п.с Згадявся Беляков з НашаРаша.Який дивлячись передачу Малахова запитав у телевізора:
-Малахов,если ты столько рецептов красоты знаешь,почему сам такой страшный?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
+1LuK пише: Шо мене бісить у зомбоящику, то купа вумних ботаніків,які дуже розумні,і знають як все правильно потрібно зробити.
Але на практиці нуль...
Такі собі шоумени та шоувуменши.Заробляють собі дешевий авторитет.
п.с Згадявся Беляков з НашаРаша.Який дивлячись передачу Малахова запитав у телевізора:
- lamer85
- Платиновий учасник
ОС, вы ж здається у адмінах були? Це я так - просто спитав.Dj Os пише: lamer85 от про шо ти тут пишеш? Якщо цей канал такий нецікавий тобі, то це не означає шо його не дивиться більше ніхто? Я зомбоящика взагалі не дивлюсь, але цей канал дивлюсь палюбе, і не тому шо вони там кричать шо їх утискають чи ше шось. Вони доносять правду і подають інформацію без фільтрів та прикрашань. Це останній канал від перегляду якого не нудить.
Тут питання стоїть не в конкретному каналі, а в праві людей отримувати об'єктивну інформацію. І з інших каналів як не джинса то свідома брехня та маніпуляція!
Всі свідомі журналісти яких я знаю зараз зібрались саме там, сумніваюсь шо причиною цього були гроші, бо на інших каналах звичайно платили значно більше.
Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику. Це добре. Але більшості людей на це наплювати - вони думають про жуки на городі, про те що картопля гниє, про заробітки, де дітей вивчити, як забора вищого ніж в сусіда побудувати - і для них вся ця "журналістська незалежність" - 300 років не треба. Якщо ви вважаєте інакше - раджу просто зупинити на вулиці 10 чоловік і запитати - що їх зараз турбує? Чи є їм якесь діло до мовного закону, чи нема. І чи дивляться вони "незалежний" TBi (щось не бачив бабусь на проспекті, які б збирали гроші для ТВі, для ремонту сдудії наприклад. Отже фінансується він кимось із немаленькими статками).
А написав я лише те, що бачив на власні очі.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Вже кілька років як не адмінОС, вы ж здається у адмінах були? Це я так - просто спитав.
При чому тут націоналізм? Я дивлюсь цей канал бо лише там розповідають документально хто чого вартий. Всі знають шо вони крадуть, але лише там показують хто і скільки саме. Це канал який доносить інформацію а не пропаганду.Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику.
Я чомусь думаю шо ти цей канал якшо і дивився то лише пару раз. Тобі не здається шо зарано робити висновки, якшо не подивишся канал хоча б пару днів. Не потрібно бути базарною бабою і робити висновки зі слів інших, розберись спочатку сам.
Канал дотаційний і вони цього не приховують на відміну від інших каналів.
- lamer85
- Платиновий учасник
Я цей канал, доречі, і запускав у кабельній мережі. В якості баласту - просто щоб не було порожнього місця.Dj Os пише:
Вже кілька років як не адмінОС, вы ж здається у адмінах були? Це я так - просто спитав.
При чому тут націоналізм? Я дивлюсь цей канал бо лише там розповідають документально хто чого вартий. Всі знають шо вони крадуть, але лише там показують хто і скільки саме. Це канал який доносить інформацію а не пропаганду.Ви дивитесь цей канал, бо є націоналістично налаштованою людино. Вам не все одно якою мовою буде вестись сесія міської ради, ви переживаєте за велич України, європейський вибір, азійську інтервенцію і всю подібну лірику.
Я чомусь думаю шо ти цей канал якшо і дивився то лише пару раз. Тобі не здається шо зарано робити висновки, якшо не подивишся канал хоча б пару днів. Не потрібно бути базарною бабою і робити висновки зі слів інших, розберись спочатку сам.
І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
А про висновки... Так їх і треба робити спілкуючись з живими людьми, а не вислуховуючи телевізійний "незалежний журналістів", які за свої балаканину отримують немалі гроші.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
В цій країні більшість проголосувала за президента Януковича. Ви хочете щоб така більшість вирішувала вашу долю? У всіх країнах більшість людей недалеких та живущих одним днем, але там є меншість - еліта, яка має розум і гідність, тому і живуть там трошки краще ніж у нас. Ти особисто кому повіриш більше - бабі з базару, яка розповідатиме з піною у рота як їй Янукович життя покращив, чи журналісту який документально доводить протилежне?І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
Та і ще раз повторюю, що якби ті журналісти шо там є гнались за грошима вони би не покинули такі канали як Інтер, 1+1, СТБ та інші, я думаю пояснювати тобі не потрібно, що платили їм там значно більше.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
lamer85 пише:
Я цей канал, доречі, і запускав у кабельній мережі. В якості баласту - просто щоб не було порожнього місця.Dj Os пише:
І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
А про висновки... Так їх і треба робити спілкуючись з живими людьми, а не вислуховуючи телевізійний "незалежний журналістів", які за свої балаканину отримують немалі гроші.
А тобі, я так розумію, все одно якою мовою говоритимуть у міській раді? До твого відома, я сьогодні об’їздив 5 сіл і людям не байдуже ні те якою мовою говорити, ні те, що зечня керує державою. Отже, вони прогресивніші від тебе, бо ти взагалі як незадовільнена німфоманка - все тобі не так...
Не бійся!
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Некогда ему за собой смореть, когда такой бардак со здоровьем в странеLuK пише: п.с Згадявся Беляков з НашаРаша.Який дивлячись передачу Малахова запитав у телевізора:
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
+146%lamer85 пише: ... раджу просто зупинити на вулиці 10 чоловік і запитати - що їх зараз турбує? Чи є їм якесь діло до мовного закону, чи нема. І чи дивляться вони "незалежний" TBi (щось не бачив бабусь на проспекті, які б збирали гроші для ТВі, для ремонту сдудії наприклад. Отже фінансується він кимось із немаленькими статками).
А написав я лише те, що бачив на власні очі.
Вони ведуть мовлення про те, що комусь вигідно. Якби це було не так - їх не фінансували і працювали-би вони на когось іншого. А до мовного закону Шепетівчана байдуже, вони як говорили - так і говорити будуть.
Якщо вибрала більшість - які мождуть бути проблеми. Він є легітимним президентом, як не як. А не подобається - йди в політику сам і міняй нормативні акти так, щоб "бидло", за яке ти цю більшість, наскільки я розумів, тримаєш, не мало виборчого права.В цій країні більшість проголосувала за президента Януковича. Ви хочете щоб така більшість вирішувала вашу долю?
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!