ТРК "Шанс"
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Розповідати мені нічого не треба - я це все бачу на власні очі. "Покращення життя вже сьогодні". Для того аби побачити ріст цін, чи невиплату зарплат з приходом тої чи іншої політ. сили до влади - "незалежні" канали не потрібні. Для цього цілком достатньо своє голови на плечах.Dj Os пише:
В цій країні більшість проголосувала за президента Януковича. Ви хочете щоб така більшість вирішувала вашу долю? У всіх країнах більшість людей недалеких та живущих одним днем, але там є меншість - еліта, яка має розум і гідність, тому і живуть там трошки краще ніж у нас. Ти особисто кому повіриш більше - бабі з базару, яка розповідатиме з піною у рота як їй Янукович життя покращив, чи журналісту який документально доводить протилежне?І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
Та і ще раз повторюю, що якби ті журналісти шо там є гнались за грошима вони би не покинули такі канали як Інтер, 1+1, СТБ та інші, я думаю пояснювати тобі не потрібно, що платили їм там значно більше.
І трішки про зарплати - насправді зарплатня журналіста на ВСІХ каналах приблизно однакова. Різниця буде лише якщо він (журналіст) веде якийсь "супервикривальний" проєкт. Такі передачі замовляют певні люди, чи організації, і вже вони платять тоді зарплатню журналісту. Тобто, він має ставку на каналі (невелику зазвичай) і плюс до неї, те що платять замовники "журналістських розслідувань". Тому там між ними завжди гризня за "години". Чим більше в каналу "викриттів", ток-шоу і т.п. - тим більше і грошей у їх ведучих. Жадні канали (зазвичай загальнонаціональні) - просто купують шоу вже відзняті у інших, або заповнюють сітку серіалами. Журналістам залишаються лише новини о 20.00.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Так скоро ми будемо знати хто Ви такий ...lamer85 пише: Свого часу я намагався якось їх розворушити - випускати передачі якісь нові. Декілька навіть запустили. Але я пішов - і все стало. Це не для того, шоб "порісуватись" пишу.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
T-S пише:
Так скоро ми будемо знати хто Ви такий ...lamer85 пише: Свого часу я намагався якось їх розворушити - випускати передачі якісь нові. Декілька навіть запустили. Але я пішов - і все стало. Це не для того, шоб "порісуватись" пишу.
Та ми вже давно в курсАх...))))
Не бійся!
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- admin
- Адміністратор
Є в мене пару знайомих із загальнонаціональних каналів. Ви навіть не уявляєте на скільки нулів можуть відрізнятись заробітні плати журналістів.І трішки про зарплати - насправді зарплатня журналіста на ВСІХ каналах приблизно однакова.
- lamer85
- Платиновий учасник
У журналістів чи у ведучих? Там дійсно - зарплатня дуже різна.admin пише:
Є в мене пару знайомих із загальнонаціональних каналів. Ви навіть не уявляєте на скільки нулів можуть відрізнятись заробітні плати журналістів.І трішки про зарплати - насправді зарплатня журналіста на ВСІХ каналах приблизно однакова.
- lamer85
- Платиновий учасник
Нічого страшного в цьому не бачу. На відміну від "бющий сєбя пяткой в грудь" патріотів, я людей не боюсь. Мені ховатись не треба, і все написане у постах на форумі можу спокійно сказати і при живому спілкуванні. Тому що людей не ображаю, і не корчу тут з себе "сурового парня", а просто пишу те що Я ДУМАЮ, а не те, що почув чи побачив по зомбоящику. Багатьом це, звичайно ж, неприємно, бо вони думають по-іншому. У когось вистачає самовладання і вихованості просто виразити свою думку у відповідь, а у когось піна з рота відразу летить за ідею - от таким і треба "никатись", бо ж у реальному житті вони бояться голосно дихати, не те щоб виражати свої погляди. Звичайно, сподіваюсь, що все сказане не відноситься до учасників цього обговорення. Хочеться в це вірити.Alois пише:
T-S пише:
Та ми вже давно в курсАх...))))
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Плюсую беспесды. Только за Шанс - с подробностями ты переборщил. Нельзя быть хорошим для ВСЕХ, равно, как и плохим для ВСЕХ. Вот например один из людей, которых тут так нещадно апсерают - позавчера мне в одной теме помог, причем бескорысно. А второму апсераемому здесь -я вообще обязан своей специальностью.lamer85 пише: Нічого страшного в цьому не бачу. На відміну від "бющий сєбя пяткой в грудь" патріотів, я людей не боюсь. Мені ховатись не треба, і все написане у постах на форумі можу спокійно сказати і при живому спілкуванні. Тому що людей не ображаю, і не корчу тут з себе "сурового парня", а просто пишу те що Я ДУМАЮ, а не те, що почув чи побачив по зомбоящику. Багатьом це, звичайно ж, неприємно, бо вони думають по-іншому. У когось вистачає самовладання і вихованості просто виразити свою думку у відповідь, а у когось піна з рота відразу летить за ідею - от таким і треба "никатись", бо ж у реальному житті вони бояться голосно дихати, не те щоб виражати свої погляди. Звичайно, сподіваюсь, що все сказане не відноситься до учасників цього обговорення. Хочеться в це вірити.
Вот таг вод ....
- шщгкущшйцгкщй
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 13
А от з кабельним цікава ситуація виникає, бо зараз вже мають до виборів починати роздавати ці цифрові тюнери, які будуть брати 32 канали.
Маю сумніви, що вони втримають свою аудиторію, якщо таку кількість каналів запустять безкоштовно та у відмінній якості.
- lamer85
- Платиновий учасник
Вибачте, я трішки не зрозумів - які саме подробиці були зайвими? Народ почав гнати на працівників "Шансу" - я постарався, як міг, показати, що вони нормальні люди, нічим не гірші за інших. Що у цьому поганого? І на рахунок "апсерают" - це явно не до мене.ТРПКСН-941-А пише:
Плюсую беспесды. Только за Шанс - с подробностями ты переборщил. Нельзя быть хорошим для ВСЕХ, равно, как и плохим для ВСЕХ. Вот например один из людей, которых тут так нещадно апсерают - позавчера мне в одной теме помог, причем бескорысно. А второму апсераемому здесь -я вообще обязан своей специальностью.lamer85 пише: Нічого страшного в цьому не бачу. На відміну від "бющий сєбя пяткой в грудь" патріотів, я людей не боюсь. Мені ховатись не треба, і все написане у постах на форумі можу спокійно сказати і при живому спілкуванні. Тому що людей не ображаю, і не корчу тут з себе "сурового парня", а просто пишу те що Я ДУМАЮ, а не те, що почув чи побачив по зомбоящику. Багатьом це, звичайно ж, неприємно, бо вони думають по-іншому. У когось вистачає самовладання і вихованості просто виразити свою думку у відповідь, а у когось піна з рота відразу летить за ідею - от таким і треба "никатись", бо ж у реальному житті вони бояться голосно дихати, не те щоб виражати свої погляди. Звичайно, сподіваюсь, що все сказане не відноситься до учасників цього обговорення. Хочеться в це вірити.
Вот таг вод ....