ТРК "Шанс"
- Відвідувач
Да ............скажу я Вам мабуть маєте дужееееее багато вільного часу щоб все те передивитися (дві тарілки та ще й віасат)LuK;53394 пише: погоджуюсь!теж давно від нього відмовилась.поставила собі 2 тарелки,підключила ще віасат(99 грн на місяць)там хоть є що дивитисть і якість зоображення без питань
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- admin
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Filini пише: А хто знає чому зник канал ТВІ з кабельних мереж? Це канал який входить в десятку найпопулярніших каналів України, натомість показують якусь мурню типу "магазин на дивані".
Мені одна дуже авторитетна людина казала, що мала розмову з Романюком і той відмазується, що у них "тюнер від каналу ТВі згорів". А з другого кулєґі, який заплатив за півроку наперед, вони хотіли стягнути додаткову плату заднім числом. Бо у них, відітє лі, з першого квітня плата піднялася з 25 до 30 гривень. Але той кулєґа післав їх у чарівну сексуальну подорож (це я не хочу слово "йух" писати, бо перед дівчатами нєвдобно).
Не бійся!
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Dj Os пише: За ТВІ гроші платити не потрібно...він транслюється по спутнику безкоштовно
Аль-джазіра (канал ісламістів) теж транслюється безкоштовно, але спробуйте його запустіть у кабельну мережу - і зустріч з СБУ вам гарантована. Канал мусить мати ліцензію на трансляцію у тому чи іншому регіоні. На основі цього (зони покриття) він встановлює цінову планку на рекламу, і платить за програми які купує у інших каналів. Тут не все так просто.