Цигани
- GHEM
- Старший учасник
03 лют. 2008 23:40 #17311
від GHEM
<div class='quotetop'>(Dj Os @ 3.2.2008, 22:38) [snapback]33054[/snapback]</div>
Ну Ви і скептики! Невже не можете повірити в щось світле? В мене склалось враження, що то Вам Бабуся в дитинстві розповідала про поганих циганів й Ви досі живите тими розповідями. Озирніться навкруг - як в сім"ї не без урода, так і в кожної нації не без "погані". Не думаю, що коли співставити кількість "поганців" серед американців, українців чи циган, то статистика свідчитиме позитивно в сторону, наприклад, українців.Я негативно...навіть ті цигани які взялись за розум і заробляють самі копійчину то завше обманом.[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- GHEM
- Старший учасник
04 лют. 2008 00:04 #17313
від GHEM
<div class='quotetop'>(Dj Os @ 3.2.2008, 22:38) [snapback]33054[/snapback]</div>
ага, тільки забув дописати свої географічні обмеження! :---)Я негативно...навіть ті цигани які взялись за розум і заробляють самі копійчину то завше обманом.[/b]
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
04 лют. 2008 00:05 #17314
від Dj Os
- Immortal
- Платиновий учасник
04 лют. 2008 09:24 #17319
від Immortal
Особисто мені вони поки що нічого не зробили, Але дуже багато з того що про них чув то погане. Розповім одну життєву історію яку почув недавно. Робив чувак на маршрутці, ось йому пасажиркою сідає циганка, і каже що в мене грошей немає, але замість того можу тобі погадати. Він согласився. Вона йому погадала, і каже: "Можеш висадити мене з маршрутки, але завтра ти помреш". Зранку чавак відмовився іти на роботу, так як бути водієм то трохи опасно, скрізь підстерігає якась небезпека, от він і вирішив залишитися дома. Сидів собі втикав тєлік цілий день, нічого не сталося. Блицько 11 години ночі він ліг у ліжко, над ліжком висіла якась картина, тут картина падає і кантом прямо йому в висок... Все... Смерть!!!От і вирішуйте самі що тут містичного. Мені казали що це 100 % правда
- DMITRIY
- Учасник-експерт
04 лют. 2008 13:32 #17330
від DMITRIY
Нет особой любви. особенно после того, как меня. как школьника, развели на Потемкинской лестнице в Одессе на десятку. А частный сектор в Киеве местами занят ими достаточно плотно- Быковня, площадь Шевченко. А настоящих кочевых цыган видел последний раз на Урале в середине 90-х. Табор на 100 палаток. Как в кино.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Immortal
- Платиновий учасник
04 лют. 2008 14:56 #17340
від Immortal
- IIIkinep
- Платиновий учасник
04 лют. 2008 15:01 #17341
від IIIkinep
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд