Цигани
- Aleksandr_1989
-
- Молодший учасник
-
<strike>I have no doubt as for me </strike>
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Immortal
-
- Платиновий учасник
-
- Demetrius
-
Автор теми
- Молодший учасник
-
- Дописи: 22
- Подяка отримана: 0
А може мені ця тема потрібна для того щоб набирати однодумців?Прошу понять меня правильно, я не выступаю за спасение этого вида, типа, расы, касты или называйте как хотите, я за то, чтобы это все делалось корректно - одно дело "Вася, я тя на немецкий крест растяну", другое - то, что происходит на форуме. Корректней, камрады. Для агрессивных - больше дела - меньше слов. Как сказал Корчинский "Зробіть так, щоб нам сподобалось".[/b]
WHY WE HERE, SHOULD BEIN LAS VEGASFUCK'EM AND THIER LAW
- Егор
-
- Молодший учасник
-
- Immortal
-
- Платиновий учасник
-
на мою думку вони якось повністю деградують. ходять зараз такі собі невеличкого зросту, думається хіба він може в такому стані вкрасти коня. Чи це, може, адаптація до сучасних умов, щоб десь заникатися і застати когось зненацька...Да...нынче не те цыгане, как в "Возвращении Будулая".
[/b]
- Nastynya
-
- Платиновий учасник
-
- IIIkinep
-
- Платиновий учасник
-
- LuK
-
- Адміністратор
-
одним словом-ІНДЕЙЦИПропоную поспілкуватись про цю піздобратію.Тема наче непогана, говорити є про що.Питання на порядок денний:1) Ваше відношення до такого виду унтерменш2) Ваші думки щодо вирішення проблеми цієї народності (якщо ви таку проблему споглядаєте)3) Думка щодо історичного значення цього етносу4) Історії про представників племені.Ну і загалом все що можна підписати під назву цієї теми, можете навіть євреїв приліпити, якщо ще не наговорились...Збагачуємось...[/b]
- LuK
-
- Адміністратор
-
- IIIkinep
-
- Платиновий учасник
-