инет от Интертелеком
- Symbioz
- Платиновий учасник
Axesstel-Axesstelu рознь... І невже ти працюєш в інеті і постійно перевіряєш на якому каналі в тебе модем?А я писав вище що можна прийти до нас і впевнитись:1) будь чий модем може працювати на 157 каналі2) дилерський модем так само як і абонентський працює і на 75 і на 157 каналахНадалі при налаштуванні в абонента я буду викладати результати тестів - буду намагатись у відео форматі, щоб всі впевнелись що ми тестуємо на модемі абонента а не на свому. А взагалі то мдмдмдмд-у потрбіно було прийти зі своїм модемом на тестування в те місце про яке він казав на форумі (сама нижча точка Шанхаю) - а то збирались-збирались - а як настав час дилери там були одні...mdmdmdmdmd;41973 пише: Symbioz , я писал выше как определил . Запускаеш Axesstel и наблюдаеш , всё работает нормально пока тебя не сбросит на 75-й канал . От сюда сделал вывод . Каналы одинаково загружены но корпоративщики едят со стола и любое удобное время , остальным с объедками как получится .
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- logger
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 0
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник
- Дописи: 27
Додано о 19:36
Попереднє повідомлення було написане в 19:21
Вопрос к Symbioz , сколько пилотов направлено в сторону Шепетовки , количество подключеных пользователей по Шепетовке и пропускная способность нашей БС по направлению Шепетовка ?
- Symbioz
- Платиновий учасник
Цікаво, а що мені лишається робити - або взагалі не відписувати, або писати те що мені кажуть працівникі Інтертелекому. Я вже писав раніше і знову повторюсь - я знаю тільки те що мені кажуть працівники ІТ!!!Для мдмдмдм-а: такі дані запитуй в Air-а, дилер таких даних не отримує. Останнім часом я налаштовував інет в багатьох місцях Шепетівки - серйозних недоліків в роботі ІТ не помічав, тому ПРОХАННЯ - БУДЬ-ХТО В КОГО ІНЕТ ВІД ІТ ПРАЦЮЄ ПОГАНО - ЗАПРОСІТЬ НАС НА ПЕРЕВІРКУ (ЧИ ТЕСТУВАННЯ) У ВАС НА МІСЦІ - НА ВАШОМУ МОДЕМІ - ЦЕ БУДЕ СПРАВЕДЛИВО - ЩОБ НЕ ДОВОДИТИ НІ НАМ НІ ВАМ НЕПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ!!!!Якщо якість інету виявиться дійсно низькою - вихід з даної ситауції спробуємо найти на місці.Тільки не робіть так, як зробив мдмдмд - визначив місце тестування і не прийшов... Давайте так - працює інет погано - для цього є ми (скажімо так - перша інстанція), ми перевримо, чи це проблема модема - чи мережі, перед тим як повідомляти техніків - річ в тому що за їхніми словами БС працює нормально - без перевантажень. Якщо проблема обладнання (тобто модемів) - будемо вирішувати обдразу на місці. Просто не дуже віриться у ваші відгуки... (За останній тиждень я налаштовував інет за Новоград-Волинським мостом, Судилківським мостом, пр.Миру, 12, Шешукова) після 17-00 (в мене раніше не виходить) - навіть в цей час швидкості нижче за 800 кБіт/сек - не помічалось...Zelya;41998 пише: Цікаво дивитись як Symbioz "відстрілюється " від всіх скарг щодо роботи інтертелекому.
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник
- Дописи: 27
Додано о 23:13
Попереднє повідомлення було написане в 23:09
Более чем уверен что если из десяти результатов у тебя будет один удовлетворительный , ты выложиш именно его . Пользователя пох результаты спидтестов , пиковые скорости ничто в сравнении со стабильной работой .
- Symbioz
- Платиновий учасник
Около 400-т (плюс-минус 20) пользователей (только я и только по Шепетовке, без района) за остальных субдилеров ИТ - не в курсе.Ты мдмдмдм снова и снова не прав, я не приглашаю к себе (читай повнимательнее!!!) а прошу приглашать на тестирование и результат выкладывать сообща с абонентом - я имею ввиду видео материал а не результаты спидтестов. Вот это будет правильно!!! А не просто слова... И ПОВТОРЮСЬ ВЫХОД БУДЕТ НАЙДЕН НА МЕСТЕ.ПОВТОРЮ!!! У КОГО ПЛОХО РАБОТАЕТ ИНТЕРНЕТ ОТ ИТ - ПРИГЛАШАЙТЕ НА ТЕСТИРОВАНИЕ!!!mdmdmdmdmd;42007 пише: Symbioz , не ускользай ответов ведь речь идет о провалах в работе интертелекома которые не обьязательно появляются во время визитов к тебе , но они частые и сильно надоедают . Ответь на вопрос скольких пользователей подключил по направлению Шепетовка ? Это не должно быть тайной , остальное мы сами посчитаем .
Додано о 23:13
Попереднє повідомлення було написане в 23:09
Более чем уверен что если из десяти результатов у тебя будет один удовлетворительный , ты выложиш именно его . Пользователя пох результаты спидтестов , пиковые скорости ничто в сравнении со стабильной работой .
- logger
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Symbioz
- Платиновий учасник
Де і на якому модемі отримали такий результат?logger;42242 пише: хоча при пересуванні в мережі реальні цифри ще нижчі