инет от Интертелеком
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- logger
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 0
- subzero
- Учасник-експерт
- Дописи: 92
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Air
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник
Додано о 22:10
Попереднє повідомлення було написане в 21:55
Билайн на EDGE в сравнении с интертелекомом летает , хоть он и не 3G .
- Air
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник
Додано о 22:20
Попереднє повідомлення було написане в 21:50
На Латовку может сектор и нормально работает , там пользователей мало . Сектор в сторону Шепетовки часто в коме и чем дальше тем хуже , имеется ввиду и растояние и время ( больше пользователей ) .
- Symbioz
- Платиновий учасник
Цікаво взнати, як мдмдмдмд визначив, що 75ий канал-глючить, а 157-ий зарезервований для дилера. Шановний мдмдмдмд пропонуємо прийти до дилера зі своїм модемом (або зі своїм і ще взяти чий небудь модем) і там перевірити що будь який модем зможе працювати на 157-му каналі.Шановні форумчани, якщо хочете поскаржитись (висловитись, про щось запитати, тощо) в цій темі - будь-ласка, проте не пишіть того в чому взагалі не маєте поняття. Навіть якщо ви знайшли якусь там інформацію з інтернету (як наприклад мдмдмдмд про канали і резервування каналів:bj:) - то не вважайте себе "доками" в цій справі і не пишіть несенітниці. Інтернет може дати певні знання але не дає досвіду. (Це так само як і навчатись кохатись по кама-сутрі). Навіть я як дилер не в змозі робити висновки в тому чого не знаю (як наприклад мдмдмдмд), тому що сне у всьому можна бути "спєцом". Але те що я знаю, що вмію і що можу - я виконую. А насправді, за нашою темою постійно слідкують працівники "Інтертелекому". Мені навіть деякі речі не потрібно передавати технікам - іноді про певні проблеми взнають раніше за нас - я не так часто передивлююсь форум...mdmdmdmdmd;41945 пише: 75 канал глючит , 116 работает нормально но только 1X ... На 157 канале EVDO летает но его БС наверное резервирует нашему дилиру для демонстраций и пользовать его редко получается .
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник