Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Четвер, 12 листопада 2009, 17:09
·
0
Votes
Undo
А як щодо покращення якості звязку? Вже рік обіцяєте, в мене в листопаді закінчується термін договору, і якщо не відбудеться змін я відмовлюсь від послуг інтертелекому. Дуже цікавий факт, відвідавши дилера інтертелекому в "зеленому" я побачив, що модем "висів" на usb подовжувачі на вікні, і це на другому поверсі, з вікна офісу майже видно сах.трубу з передавачем, якщо вже в дилера компанії виникають проблеми з якістю звязку, то про яку якість взагалі можна говорити. В мене знайомий повівся на рекламу, спочатку купив модем, швидкості звісно небуло, йому пояснили що це слабкий сигнал що треба купити в них антену. Антену купив а шаидкості не добавилось. В мене останніх декілька місяців швидкість загрузки 0,3-0,5 mb\s , віддачі взагалі 0. Антивірус не може поновитись. А Symbioz говорить про нові тарифи. Зробіть спочатку обіцяне (ще з нового року) розширення каналів, а потім щось рекламуйте. А то обіцяти добре навчились, а на ділі :bk:
П'ятниця, 13 листопада 2009, 03:09
·
0
Votes
Undo
А як щодо покращення якості звязку? Вже рік обіцяєте, в мене в листопаді закінчується термін договору, і якщо не відбудеться змін я відмовлюсь від послуг інтертелекому. Дуже цікавий факт, відвідавши дилера інтертелекому в "зеленому" я побачив, що модем "висів" на usb подовжувачі на вікні, і це на другому поверсі, з вікна офісу майже видно сах.трубу з передавачем, якщо вже в дилера компанії виникають проблеми з якістю звязку, то про яку якість взагалі можна говорити. В мене знайомий повівся на рекламу, спочатку купив модем, швидкості звісно небуло, йому пояснили що це слабкий сигнал що треба купити в них антену. Антену купив а шаидкості не добавилось. В мене останніх декілька місяців швидкість загрузки 0,3-0,5 mb\s , віддачі взагалі 0. Антивірус не може поновитись. А Symbioz говорить про нові тарифи. Зробіть спочатку обіцяне (ще з нового року) розширення каналів, а потім щось рекламуйте. А то обіцяти добре навчились, а на ділі :bk:
Я не хочу вертатись більше до питання швидкості. В попередніх постах я писав - потрібні письмові скарги. Вам навіть представники ІТ тут на форумі написали, що скарг мало. Немає скарг - відповідно в Шепетівці все зашибісь...:ac:Скарги потрібні щоб пришвидшити час встановлення другої БС. Без скарг її теж встановлять, проте не так швидко.Чи це дійсно така наша чисто укаїнська натура - позвонити, позвоню, матами обкладу, а реально прийти щось написати, не дай боже, це ж папірець, а моя ж хата зкраю!!!
П'ятниця, 13 листопада 2009, 07:07
·
0
Votes
Undo
Одного не пойму, т.к. не читал договора - понятия "гарантия скорости" или "гарантия качества предоставляемых услуг" в договоре не существует?Действительно сказывается местный менталитет... И в большей мере в политике провайдера - "Поствил вышки, а дальше хоть трава не рости! И фигня что в договоре написано. Пока не начнут жаловаться обещаной скорости им не видать!"Так что-ли???
П'ятниця, 20 листопада 2009, 16:58
·
0
Votes
Undo
пора вже з карантином завязувати, йдіть десь на вулицю трохи, ато в мене зовсім нет став поганим :do:
Неділя, 29 листопада 2009, 05:43
·
0
Votes
Undo
Шановний Symbioz ! Дозвольте Вас трохи просвітити. Якщо почитати Закон, то ви маєте реагувати як на письмові так і на усні скарги, а люба леді Ю ще сказала реагувати ще й на листи надіслані по електронній пошті.Я вже другий місяць неможу нетещо вибрати свої метри, а вчасно та задоволенням перевіряти свою пошту і т.д.. Кожного разу то обривається раз за разом, то грузиться як черепаха.Відтак чекаємо від Вас прискореного налагодження нормальної роботи інету.
Неділя, 29 листопада 2009, 07:27
·
0
Votes
Undo
Народ забейте на Интертелеком и не тратьте свои нервы , жалобы ничего не помогут . Милосерднее будет сделать ему афтаназию ... Сейчас у GSM-операторов EDGE намного качественнее !
Неділя, 29 листопада 2009, 08:51
·
0
Votes
Undo
кричать про 3G стандарт,як воно шо воно треба б тему создатисорь за оффтоп
Неділя, 29 листопада 2009, 18:40
·
0
Votes
Undo
зараз сидю на позиченому київстарі, почав чуть черепаху обганяти, інтеркомівці, думайте щось!
П'ятниця, 04 грудня 2009, 06:44
·
0
Votes
Undo
Зделал сравнение . Лайф работает на много качественнее и быстрее чем Интертелеком . Только нужно специальный модем , в магазинах Киевстара они по 199 гривень лоченые ( за разлочку дал 50 гр ) ... Через модем телефона результаты плохие ... МТС и Билайн также результаты лучше чем Интертелеком ... У Киевстара немного хуже .
П'ятниця, 04 грудня 2009, 07:44
·
0
Votes
Undo
А по ценам? Можно ли сравнить с Интертелекомом?
П'ятниця, 04 грудня 2009, 09:11
·
0
Votes
Undo
По ценам тоже дешевле чем у Интертелеком когда заказывать оптом .[SIZE=1]---------- Додано о 09:11 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 09:07 ----------[/SIZE]У Киевстара 5 гиг за 119 гривень , у Билайна по две копейки метр на Клик , у Лайфа шесть гиг за сотку , у МТС гипернет .
П'ятниця, 04 грудня 2009, 16:56
·
0
Votes
Undo
Люди! Скажите, пожалуйста, как мне сделать так, чтобы модем (U720) пропускал 75-й канал(или его отключить)!!!! Я уже и PRL'ку редактировал, ставил вместо него другой везде, где находил, но воз и ныне там.. ((( И Prefiered перед сохранением отключал. Все равно садится на него. 157-й поймать можно, если раз 10 момед перетыкать... Так что, у кого какие соображения? Спасибо...
Субота, 05 грудня 2009, 03:19
·
0
Votes
Undo
Никак не сделаеш , это автоматом решает БС . Когда сильные провалы аплоада , переключайся на CDMA only ( 1x ) .
Неділя, 06 грудня 2009, 14:51
·
0
Votes
Undo
Спасибо... )))
Понеділок, 07 грудня 2009, 13:27
·
0
Votes
Undo
Заходив на днях до дилера інтертелекому, поскаржився, мені сказали що вони ніякого відношення до якості не мають, запропонували написати скаргу на імя ген. директора, що я і зробив. Хоча мало віриться що вона допоможе.
Понеділок, 07 грудня 2009, 14:51
·
0
Votes
Undo
заходив сьогодні в магазин лайф,пропозиція 10 гіг за 120 грн. приваблива!вартість модему 799 гр не дуже.швидкість приблизно 1 мгб\с.чице вірно?
Понеділок, 07 грудня 2009, 18:33
·
0
Votes
Undo
Забей в гугл EGPRS 2B Хотя судя по описанию на оф-сайте речь идет о HSDPA модеме со скоростью загрузки 3.6 мегабит , лицензии на UMTS 2100 у лайфа нет , потому будет работать обычный EDGE .
Понеділок, 07 грудня 2009, 19:10
·
0
Votes
Undo
ти писав що лайф працюе швидше за інтертелеком,чи е замір спідтесту як у них.у київстарі сказали що їх модем у нас працюе 40 кб\с
Вівторок, 08 грудня 2009, 05:21
·
0
Votes
Undo
Сорок килобайт это идеальный EDGE , конечно такого нет . Лайф держит 15-20 килобайт в среднем . Интертелеком 150 килобайт начало загрузки , 30-40 обычная загрузка , 0-20 глючная загрузка которая слишком участилась в последнее время .
Неділя, 13 грудня 2009, 19:11
·
0
Votes
Undo
Цікаво, в кого з користувачів інтертелекому нормальна швидкість (хоча б 1 мегабіт\с), бо в мене останнім часом часто -густо навіть ввійти в інтернет не можна.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів