Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Середа, 10 червня 2009, 22:43
·
0
Votes
Undo
http://www.speedtest.net/result/492995348.png---уже лучше!
Четвер, 11 червня 2009, 11:57
·
0
Votes
Undo
антену ставь будет в десять раз больше
П'ятниця, 12 червня 2009, 11:23
·
0
Votes
Undo
Народ, в системі самаобслуговування, не так давно з"явився пункт "Акционный счет на следующие мес. - ХХХ.ХХ (сумма)". ЩО то за пункт такий, роз"ясніть хто знає.
Понеділок, 15 червня 2009, 09:34
·
0
Votes
Undo
http://www.speedtest.net/result/495979028.png
Субота, 20 червня 2009, 15:19
·
0
Votes
Undo
Уже вторую неделю глючит интернет от Интертелеком!Соединение есть, а интернет не работает. И постоянно выдает ошибкуУже винду переустановил - тоже самое!
Субота, 20 червня 2009, 22:38
·
0
Votes
Undo
мда, думав вже і про антену, але зараз такhttp://www.speedtest.net/result/500217848.pngчому така швидкість різна?
Субота, 20 червня 2009, 23:09
·
0
Votes
Undo
В районе ж/д вокзалаhttp://www.speedtest.net/result/500235663.png
Неділя, 21 червня 2009, 09:13
·
0
Votes
Undo
Район ЖД вокзала понятие относительное , Проспект Мира прямая видимость между ЖД вокзалом и сах-заводской трубой . Чуть в стороне и уже начинаются мертвые зоны . Без дополнительной БС не стоит серьезно воспринимать Интер в северной половине Шепетовки .
Неділя, 05 липня 2009, 01:08
·
0
Votes
Undo
Район ЖД вокзала понятие относительное , Проспект Мира прямая видимость между ЖД вокзалом и сах-заводской трубой . Чуть в стороне и уже начинаются мертвые зоны . Без дополнительной БС не стоит серьезно воспринимать Интер в северной половине Шепетовки .
З модемом Huawei ec228 і в районі залізничного вокзалу і на шанхаї особливих проблем не буде. Ми особисто перевіряли Інет на Шанхаї (десь біля лісу ближче до траси) - Новател 727 - 2-3 поділки, Хуавей 228 - 3-4 поділки. Тепер там де працюють наші модеми: район вантажного автопарку (на самій території) комплект Сієрри 595 з антеною, район меліорації (смерічка) - Новател 727, за 3-ім містечком (матросова) - Сієрра 595 з антеною, Залізнична (депо) - новател 727 і хуавей 228, залізнична (5-е містечко) - новател 727, за переїздом карла маркса (за міжрайбазою) старком 150-ий. Це, до речі, по відгукам абонентів, нормальна робота в інеті на цих модемах в цих місцях.
Неділя, 05 липня 2009, 14:04
·
0
Votes
Undo
Кратко-временная проверка это одно а нормальное пользование совсем другое ... Symbioz не вводи пользователей в заблуждение , без антены на шанхае нормального интернета нет ни на каком модеме .[SIZE=1]---------- Додано о 12:53 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 12:33 ----------[/SIZE]Напиши время когда будеш на шанхае тесты проводить , тут воочию многие хотят убедиться что он в домах может нормально работать ( без привязки к разрушающим гнездо модема антен ) .[SIZE=1]---------- Додано о 13:04 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 12:53 ----------[/SIZE]Кто от безисходности пользует антены обматывайте антенный переходник к модему изолентой чтобы не выдергивать его , иначе на долгий срок службы модемов не хватает ... Хотя и в таком случаи есть вероятность вывода его из строя разрядом молнии в антену .
Неділя, 05 липня 2009, 15:34
·
0
Votes
Undo
Інтертелеком в Шепетівці це свого роду лохотрон, хоч швидкість порвіняно з мобільним інтернетом і висока, але далеко не відповідає розрекламованій 3,6 мегабіт(приблизно в 4 - 5 раз менша). Я користуюсь ним лише тому що в моєму районі поки неможливо підключити ОГО або щось інше. І від модему мало що залежить, а обіцянкам Symbioz про нове устаткування я вже давно перестав вірити:bl:
Неділя, 05 липня 2009, 17:09
·
0
Votes
Undo
Інтертелеком в Шепетівці це свого роду лохотрон, хоч швидкість порвіняно з мобільним інтернетом і висока, але далеко не відповідає розрекламованій 3,6 мегабіт(приблизно в 4 - 5 раз менша). Я користуюсь ним лише тому що в моєму районі поки неможливо підключити ОГО або щось інше. І від модему мало що залежить, а обіцянкам Symbioz про нове устаткування я вже давно перестав вірити:bl:
1: Не 3.6 а до 3.1МБіт/сек!2: Від модему залежить багато-що. Ти Zelya користувався одним модемом, ну може - двома. А я все-таки перепробував і особисто користувався багатьма! Вибір модему не впливає тільки на пропускні можливості каналу, проте від модему залежить якість з'єднання, чим краще модем тим меньше (а то й взагалі вісутні) розриви з'єднання при високму навантаженні на базову станцію.3: Обіцяю не я - обіцяє Інтертелеком, я лише передаю те, що чую від них - і тобі Zelya потрібно читати цю тему спочатку - я про це вже писав - будь уважнішим... Тепер буду ставити Вас тільки перед фактом - без поперджень або "обіцянок", для іншого інсує служба підтримки 8-800-50-50-750. Якщо виникають питання по майбутнім планам (технічного плану або абонентського осблуговування) ІТ - тільки в ПРИВАТ!!![SIZE=1]---------- Додано о 16:09 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 16:03 ----------[/SIZE]
Напиши время когда будеш на шанхае тесты проводить , тут воочию многие хотят убедиться что он в домах может нормально работать ( без привязки к разрушающим гнездо модема антен ) .
Давайте на следующей неделе. В будние дни могу после 18-00 до 20-00 (кстати - час пик для ИТ), либо в субботу днем. Жду предложений о конкретном дне и времени. Будет проведен тест на нескольких модемах в том месте, где предложите. Заодно выложим результаты на сайте
Неділя, 05 липня 2009, 18:34
·
0
Votes
Undo
Там где на Пасху палят скаты , на горке возвышеность и сразу спустившись в нескольких метрах на мостике через речку нижняя точка шанхая ... Спид-тесты показывают или пиковую или среднюю скорость , для нормального пользователя важно чтобы минимальная не опускалась ниже приемлемого уровня потому нужно именно её замерять и именно её выкладывать вместе с пингом ... Лучшее время для теста сразу после полуночи когда все массово включают NIGHT REVOLUTION , но поскольку это ночь то для теста годится вечер суботы ( это тоже время массовых подключений ) ...
Неділя, 05 липня 2009, 20:09
·
0
Votes
Undo
Там где на Пасху палят скаты , на горке возвышеность и сразу спустившись в нескольких метрах на мостике через речку нижняя точка шанхая ... Спид-тесты показывают или пиковую или среднюю скорость , для нормального пользователя важно чтобы минимальная не опускалась ниже приемлемого уровня потому нужно именно её замерять и именно её выкладывать вместе с пингом ... Лучшее время для теста сразу после полуночи когда все массово включают NIGHT REVOLUTION , но поскольку это ночь то для теста годится вечер суботы ( это тоже время массовых подключений ) ...
Улыбнуло...:bq: "Пик из-за найт революшн..." За всю небольшую историю подключений по Шепетовке, ночных революшнов наберетсья не больше 15 подключений...Пик работы Шепетовской базовой станции с 17-00 до 23-00. Ночью инет от ИТ работает на хорошей скорости.Я не знаю где "палят скаты"...Жду других предложений (может другое время). Если других не будет - то давай на вечер субботы. Сколько наберется желающих посмотреть??? Или нам самим замерять?
Неділя, 05 липня 2009, 20:37
·
0
Votes
Undo
Я користуюсь вашими послугами з жовтня 2008 року, на форумі неодноразово писав про някісні послуги інтертелекому, хоча до січня 2009 року ніяких нарікань на якість я не мав. Я розумію, що ти як співробітник цієї компанії, зобовязаний всіляко захищать її інтереси, хоч це і йде не на користь споживачів вашого "товару".
Неділя, 05 липня 2009, 22:02
·
0
Votes
Undo
Надо пользовать интер сразу поле 24 00 чтобы понять что в это время сеть часто пропадает , на шанхае даже с антеной возможно из-за дыхания соты хоть обычно с антеной держит четыри деления 46 db ... Место проведения теста предлагаю не менять , на шанхае каждый его знает . Условия проведения теста замер и выкладывание минимальной скорости также предлагаю не менять ( на них затыки держаться ) ... Если Symbioz не против тогда приглашаются все желающие в суботу 20 00 , место встречи нижняя точка Шепетовки мостик у поднижия пагорба где на Пасху палят скаты .[SIZE=1]---------- Додано о 20:48 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:45 ----------[/SIZE]ЗЫ: Для справедливости надо добавить что к часу ночи сеть появляется и скорость набирает приличные обороты .[SIZE=1]---------- Додано о 21:02 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:48 ----------[/SIZE]Для теста приглашаются владельцы ноутбуков пользователи интертелекома поскольку сеть имеет приоритеты для контактных пользователей и результаты модемов Symbioz могут отличатся от припейда ... Вобщем небольшой съезд пользователей интера с выездом на природу .
Неділя, 05 липня 2009, 22:18
·
0
Votes
Undo
Таке враження,що Symbiozа хочуть всіма правдами та неправдами затащити вночі на Шанхай)))))......
Неділя, 05 липня 2009, 22:37
·
0
Votes
Undo
На шанхае Symbiozy очень благодарны за интер , у многих это единственная возможность получить приличный интернет в отдаленных районах и домах без стационарных телефонов .
Понеділок, 06 липня 2009, 00:06
·
0
Votes
Undo
Таке враження,що Symbiozа хочуть всіма правдами та неправдами затащити вночі на Шанхай)))))......
Давайте краще на міському кладовищі опівночі в ніч на п'ятницю 13-те і будемо скати палити. Доречі і швидкість від 24-00 до 01-00 перевіримо...:bm:А насправді давайте хоча б на годину раніше в суботу - о 19-00?Якщо згідні - повідомте на форумі.
Понеділок, 06 липня 2009, 07:48
·
0
Votes
Undo
Надеюсь жители других мест и владельцы разных модемов тоже подтянутся , тем более место тестов наверное не ограничиться шанхаем .
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів