Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Понеділок, 06 липня 2009, 19:43
·
0
Votes
Undo
Надеюсь жители других мест и владельцы разных модемов тоже подтянутся , тем более место тестов наверное не ограничиться шанхаем .
Я ж казав, що давайте на кладовищі...:dc:
Понеділок, 06 липня 2009, 20:24
·
0
Votes
Undo
БС стоит почти на клатбище , там у них покрытие нормальное ... Ты на шанхай приезжай .
П'ятниця, 10 липня 2009, 20:53
·
0
Votes
Undo
Ну так что на завтра? Тестить на Шанхае будем? С 19-00, там где "палят скаты" - я уже знаю где...
Субота, 11 липня 2009, 23:00
·
0
Votes
Undo
Провели ми тестування на Шанхаї. :de: Приїхали о 19-00 в те місце де "палять скати". Бажаючих впевнитись в роботі модему Huawei в мережі Інтертелеком - не знайшлось... :ak:Прийшлось знімати на відео, щоб впевнились, що ми тестували в тому місці про яке писав mdmdmdmd. Результати тестування ви можете побачити на http://rutube.ru/tracks/2125224.html?v=f4211e02683f6a3172e064bc04e1fa14
Вівторок, 14 липня 2009, 15:18
·
0
Votes
Undo
Кхм... драсте всем=)прочитал всю тему...интересно однако, много непонятных обозначений, что для меня геймера-ламера мало что значат))у меня вопрос, что называется, цивильный - скоко стоят модемы??Да и возможна ли покупка оного в рассрочку или в кредит...а то я ток с армии приперся, а без интернета я не привык за компом сидеть (как-то так получилось за 5 год учебы в Киеве)..В солдата знаете ли денег никогда не было...скажем модем за 600 грн. вот я бы взял его с возможностю выплатить его стоимость на протяжении 4 месяцев, когда буду оплачивать трафик.Чет типа етого)А вобще кто шарит, отпишитесь в аську, обясните что и к чему)ася прилагается - 269504926Всем спасибо за внимание
Вівторок, 14 липня 2009, 23:40
·
0
Votes
Undo
Виложив ще один запис http://rutube.ru/tracks/2136167.html?v=a27e80972d11f58e40ffb8d63d6f59e7 , ідея якого виникла раптово, при налаштуванні інтернету в с.Лотівка Шепетівського р-ну (приблизно 20 км від БС м.Шепетівки). При сигналі 10% (іноді було 20%) о 20-33 (час пік) добре закачувалось потокове відео та зображення. Не записав на відео результати спідтесту (просто ми в абонента дві години програлись з антеною і кожна хвилина була на рахунку), але якщо повірите на слово то на закачування було 1.03 МБіт/сек, віддача - 0.246 МБіт/сек.З повагою до Вас, Symbioz.
Четвер, 30 липня 2009, 15:57
·
0
Votes
Undo
Та шож таке ? знову вранці і вночі ОК, вдень - завал, сторінку нашого і других сайтів відкриває за 2 - 5хв, ато і зовсім не відкриває :(
Четвер, 30 липня 2009, 22:01
·
0
Votes
Undo
Повністю підтримую neodixа, останні 3-5 днів працювати в інтернеті стало взагалі неможливо. якщо не поміняється ставлення компанії Інтертелеком до своїх користувачів, мабудь зміню провайдера:bk:
Четвер, 30 липня 2009, 23:33
·
0
Votes
Undo
Панове, на цьому тижні налаштовують Славутську БС, техніки кажуть, що вона якимось чином пов'язана з нашою, тобто коли вони там працюють - зменшують потужність - відповідно це якимось чином впливає на нашу БС. Детальніше не скажу - не розпитував. Вчора, тобто в середу модеми працювали тіьки в тих хто проживає поблизу БС або в прямій видимості БС.
П'ятниця, 31 липня 2009, 12:26
·
0
Votes
Undo
Сьогодні техніки сказали, що з понеділка буде добре працювати
Четвер, 20 серпня 2009, 21:24
·
0
Votes
Undo
Симбіозе, що кажуть техніки? Коли буде нормальний зв'язок?
Четвер, 20 серпня 2009, 21:25
·
0
Votes
Undo
лабуда все - яка Лотівка, яких 1,2 Мбось тест 500 метрів від цукрового завода (там вишка)http://www.speedtest.net/result/544614999.pngнедавно перепрошили модем - казали шо там якийсь пінг не того:af: одним словом якість хромаєміняю тариф 95 на 15 і підключаюсь в локал за 80грн безлім
Четвер, 20 серпня 2009, 22:46
·
0
Votes
Undo
75 канал глючит , 116 работает нормально но только 1X ... На 157 канале EVDO летает но его БС наверное резервирует нашему дилиру для демонстраций и пользовать его редко получается .
Четвер, 20 серпня 2009, 22:51
·
0
Votes
Undo
157 канал вместе с 75 используется - нагружается одинаково!!!116 тока голос тобеж 1х!!!
Четвер, 20 серпня 2009, 23:10
·
0
Votes
Undo
Ты в Акселе глянь там все увидиш , иногда приходится принудительно включать 1x на 116-m когда сбрасывает на 75-й чтобы более-менее работало . Тем более Symbioz с корпоративки выкладывает результаты , у них приоритет .[SIZE=1]---------- Додано о 22:10 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:55 ----------[/SIZE]Билайн на EDGE в сравнении с интертелекомом летает , хоть он и не 3G .
П'ятниця, 21 серпня 2009, 18:20
·
0
Votes
Undo
В каком Акселе ?Жаль что Вы не можете статистику посмотреть верней нельзя показывать!Буду в Шепетовке (пока неизвено когда) , с удовольствием протестим , спецом отключим 157 , а потом и 75 и посмотрим!А до этого коментариев нет!!!P.S. База работает в нормальном режиме , пока без перегруза.Как только будет повод к этому сразу "засунем" ещё один канал.
П'ятниця, 21 серпня 2009, 23:20
·
0
Votes
Undo
Вобщем обещали вторую БС и нормальную работу интера , в итоге получили лицензии на западе Украины и всё обородувание ушло туда . Интертелеком можно вычеркивать из провайдеров предоставляющих интернет в Шепетовке , неспорю иногда ( ночью ) работает нормально , но чтобы не тратить нервы лучше пользовать когото из GSM операторов .[SIZE=1]---------- Додано о 22:20 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:50 ----------[/SIZE]На Латовку может сектор и нормально работает , там пользователей мало . Сектор в сторону Шепетовки часто в коме и чем дальше тем хуже , имеется ввиду и растояние и время ( больше пользователей ) .
П'ятниця, 21 серпня 2009, 23:49
·
0
Votes
Undo
75 канал глючит , 116 работает нормально но только 1X ... На 157 канале EVDO летает но его БС наверное резервирует нашему дилиру для демонстраций и пользовать его редко получается .
Цікаво взнати, як мдмдмдмд визначив, що 75ий канал-глючить, а 157-ий зарезервований для дилера. Шановний мдмдмдмд пропонуємо прийти до дилера зі своїм модемом (або зі своїм і ще взяти чий небудь модем) і там перевірити що будь який модем зможе працювати на 157-му каналі.Шановні форумчани, якщо хочете поскаржитись (висловитись, про щось запитати, тощо) в цій темі - будь-ласка, проте не пишіть того в чому взагалі не маєте поняття. Навіть якщо ви знайшли якусь там інформацію з інтернету (як наприклад мдмдмдмд про канали і резервування каналів:bj:) - то не вважайте себе "доками" в цій справі і не пишіть несенітниці. Інтернет може дати певні знання але не дає досвіду. (Це так само як і навчатись кохатись по кама-сутрі). Навіть я як дилер не в змозі робити висновки в тому чого не знаю (як наприклад мдмдмдмд), тому що сне у всьому можна бути "спєцом". Але те що я знаю, що вмію і що можу - я виконую. А насправді, за нашою темою постійно слідкують працівники "Інтертелекому". Мені навіть деякі речі не потрібно передавати технікам - іноді про певні проблеми взнають раніше за нас - я не так часто передивлююсь форум...
Субота, 22 серпня 2009, 08:05
·
0
Votes
Undo
Symbioz , я писал выше как определил . Запускаеш Axesstel и наблюдаеш , всё работает нормально пока тебя не сбросит на 75-й канал . От сюда сделал вывод . Каналы одинаково загружены но корпоративщики едят со стола и любое удобное время , остальным с объедками как получится . Где вторая БС которую вы обещали в середине лета ??? Замкнутый круг получается , интер забил на Шепетовку потому что трафик не большой , пользователи мало пользуют интер потому что интернет хреновый . А всё от того что плохо себя зарекомендовали с самого начала .
Субота, 22 серпня 2009, 09:09
·
0
Votes
Undo
Symbioz , я писал выше как определил . Запускаеш Axesstel и наблюдаеш , всё работает нормально пока тебя не сбросит на 75-й канал . От сюда сделал вывод . Каналы одинаково загружены но корпоративщики едят со стола и любое удобное время , остальным с объедками как получится .
Axesstel-Axesstelu рознь... І невже ти працюєш в інеті і постійно перевіряєш на якому каналі в тебе модем?А я писав вище що можна прийти до нас і впевнитись:1) будь чий модем може працювати на 157 каналі2) дилерський модем так само як і абонентський працює і на 75 і на 157 каналахНадалі при налаштуванні в абонента я буду викладати результати тестів - буду намагатись у відео форматі, щоб всі впевнелись що ми тестуємо на модемі абонента а не на свому. А взагалі то мдмдмдмд-у потрбіно було прийти зі своїм модемом на тестування в те місце про яке він казав на форумі (сама нижча точка Шанхаю) - а то збирались-збирались - а як настав час дилери там були одні...
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів