Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Понеділок, 21 грудня 2009, 19:45
·
0
Votes
Undo
я 6.у неділю працюєте?
Понеділок, 21 грудня 2009, 19:49
·
0
Votes
Undo
Я з вами, скаргу я написав, чи дійшла вона до генерального директора - це на совісті наших дилерів, а скільки взагалі потрібно скарг, скільки їх вже написано, чи можливо це чергове розтягування часу?
Скарг написано - 31, причому 15 особисто мною за інших абонентів (моїх знайомих), скільки їх потрібно - не знаю, приклад Кам'янця - більше 100, всі скарги які писали абоненти відразу скановані відправляються в центр обслуговування абонентів, в кінці місяця передаються разом із звітом. Тягнути час... - не бачу сенсу, ні користі ні нам ні вам, ні інтертелекому.[SIZE=1]---------- Додано о 19:49 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 19:48 ----------[/SIZE]
я 6.у неділю працюєте?
В неділю вихідний!
Понеділок, 21 грудня 2009, 20:02
·
0
Votes
Undo
а як бути з іншими абонентами?скільки підключених від вас?у бланку-замовленні є номер телефону,подзвонити людям і добрати невистачаючі скарги.пояснити ситуацію,я думаю погодяться. 20:08-20:13 замір спідтесту НЕМОЖЛИВИЙ!
Вівторок, 22 грудня 2009, 07:14
·
0
Votes
Undo
До нас на протязі 3-х місяців приходять перепідключатись наші абоненти, прийшло більше 150-ти чоловік (які підключені з минулого року), скарги написали 2-оє. Якщо можете мені це пояснити...
Вівторок, 22 грудня 2009, 08:22
·
0
Votes
Undo
твоя позиція зрозуміла.вся справа в тому як ви пропонуете писати скарги(ніби "відчепіться від нас")зробилиб стандартний бланк,і пропонувалиб з поясненням так мол і так.ви ж офіційні дилери,де купив-туди і претензії,не їхати ж хмельницький.
Вівторок, 22 грудня 2009, 10:14
·
0
Votes
Undo
Проте техніки коли телефонують запитують чому так мало скарг - значить всіх все влаштовує
Интересно, когда абонентов на всю Шепетовку останется где-то штук 10, они тоже будут работать согласно этой логике?Они и вам, Симбиоз, на слово не верят и пользователям не звонят и не интересуются о качестве связи...Далеко они зайдут такими темпами)))
Вівторок, 22 грудня 2009, 13:43
·
0
Votes
Undo
Да, такою кількістю (5 - 6 чоловік) ми проблеми не вирішимо. Дійсно потрібно людям при перепідключені пояснювати у чому корінь проблеми. Бумажку наваяти не тяжко, якби хоть кожен другий-третій ПРИ ПЕРЕПІДКЛЮЧЕННІ написав, - можливо зараз все було б ОК.
Вівторок, 22 грудня 2009, 17:31
·
0
Votes
Undo
Скажу вам один вещ . В Одессе на центральном сервере очень хорошо видно что , где , когда перегружено . Пишите / не пишите , от жалоб толку ноль . Вся эта комедия с жалобами только чтобы отвлечь внимание абонентов . Второя БС будет не раньше чем Интер глобально укроет Украину .
Вівторок, 22 грудня 2009, 18:43
·
0
Votes
Undo
Нашим дилерам всі ці проблеми побоку, їм аби було побільше абонентів, і звертатись до них немає сенсу, вони кажуть "нічого не знаю, моя хата скраю" (образно). Ось вже рік товчем воду в ступі, а толку нема. Тут памятники Леніну ломають, а певно треба ломити офіси таких компаній, бо з однимии скаргами справедливості не доб"єшся, ми ж платим гроші за ваші якісні послуги, а ви їх не надаєте, може краще написати скаргу в антимонопольний комітет, там думаю її розглянуть.
Вівторок, 22 грудня 2009, 18:44
·
0
Votes
Undo
якщо це правда,як пише mdmdmdmdmdmd,то втакому випадку нормального інтернету не буде.по прикладу київстара-пріорітет-це голосовий звязок,інтернет 2 або 3 місце.
Вівторок, 22 грудня 2009, 18:55
·
0
Votes
Undo
Ця тема певно з самого початку є своєрідним утопієм, іі продовжувати нема ніякого сенсу, бо всі зауваження користувачів інтертелекому залишаються поза увагою представників самої компанії, а наші дилери з їх пояснень, нічого вирішити не можуть.
Вівторок, 22 грудня 2009, 23:37
·
0
Votes
Undo
Интер получил лицензию на развитие стационарной связи . Жалобы могут быть рассмотрены если есть проблемы после того как вы подключили стационарный телефон с антенной в зоне заявленого покрытия . Остальные варианты в том числе проблемы с мобильной связью и интернетом , обжалованию не подлежат и к рассмотрению не принимаются !!! Это окончательный ответ Одесского начальства на мои многократные требованиям через ( звонки опаратору , жалобы в Хмельницкий ЦОК , письма на саппорт , звонки начальнику билинга ) ... Я здался и спрыгнул на GSM , телефон Хмельницкого начальника , начальника билинга и руководства тех-службы интера узнать не так уж и сложно , кто желает могу написать в личку , жалуйтесь дальше сами и возможно удача улыбнется вам , телефон Акулова узнать не удалось .
Середа, 23 грудня 2009, 06:53
·
0
Votes
Undo
От вам і панове, повтор моєї розмови по асьці з абонентом. Ви всі повторили те про що я кажу. Ніхто з вас не напише скарги... Така в нас Шепетівка...
Середа, 23 грудня 2009, 07:55
·
0
Votes
Undo
Интер получил лицензию на развитие стационарной связи . Жалобы могут быть рассмотрены если есть проблемы после того как вы подключили стационарный телефон с антенной в зоне заявленого покрытия . Остальные варианты в том числе проблемы с мобильной связью и интернетом , обжалованию не подлежат и к рассмотрению не принимаются !!! Это окончательный ответ Одесского начальства на мои многократные требованиям через ( звонки опаратору , жалобы в Хмельницкий ЦОК , письма на саппорт , звонки начальнику билинга ) ... Я здался и спрыгнул на GSM , телефон Хмельницкого начальника , начальника билинга и руководства тех-службы интера узнать не так уж и сложно , кто желает могу написать в личку , жалуйтесь дальше сами и возможно удача улыбнется вам , телефон Акулова узнать не удалось .
сімбіозе-ти поясни це!а нетільки говори які ми погані,не хочемо скарг писати.зробіть анкету-опитування і пропонуйте заповнити тим хто приходить перепідключатись.ПІД ЛЕЖАЧИЙ КАМІНЬ-ВОДА НЕ ТЕЧЕ!
Середа, 23 грудня 2009, 09:40
·
0
Votes
Undo
Во всем мире, в странах с развитой рыночной экономикой "вода течет под клиента"... а не наоборот!Независимо от того "лежачий" или "стоячий" конкретный клиент)))Думаю что в той же Одессе они не спят как в Шепетовке... там с такой политикой они бы и полгода не продержались.А в Шепетовке просто альтернативы нет другой. Можно, конечно, ждать Интерлинк или прыгать на gsm связи.... но в первом случае это будет еще не скоро - ребята не монополисты и не роботы, круглосуточно работать не могут... во втором
по прикладу київстара-пріорітет-це голосовий звязок,інтернет 2 або 3 місце.
в то время как в той же Белорусии и России сотовые гиганты основные "сливки" снимают именно с mms, wap и 3g услуг.Хотя.. безвыходных ситуаций по жизни не бывает по определению.И если кроме Интертелекома другой альтернативы нет - может действительно "пошевелиться" немного... иначе, смысл сидеть на нем и жаловаться только на форуме. Хотя... антиреклама - иногда дело благородное)))Просто поражаюсь, как провайдер может сидеть в розовых очках и не дуть ни во что???Ведь, ясно-понятно, что количество проданого товара (трафика) на прямую зависит от качества канала.А Симбиоза винить во всех грехах не совсем корректно... он всего лишь ритейлер... и политикой фирмы не заправляет.
Середа, 23 грудня 2009, 21:24
·
0
Votes
Undo
сімбіозе-ти поясни це!а нетільки говори які ми погані,не хочемо скарг писати.зробіть анкету-опитування і пропонуйте заповнити тим хто приходить перепідключатись.ПІД ЛЕЖАЧИЙ КАМІНЬ-ВОДА НЕ ТЕЧЕ!
Панове в цій темі вам писали представники абонентського залу з м.Хмельницький і техніки ІТ і наголошували на скарги також як і я Вам про це наголошую. Ви можете телефонувати будь-кому і кожен вам буде відповідати в міру своїє компетенції, повірте мені я дуже багато наслухався від представників ІТ і дуже багато протирічивої інформації, особливо від операторів (людський фактор плюс захист інтересів ІТ). Мені дійсно вигідно підключати вас, якщо я перестану підключати я не зможу утримувати дилерський офіс і надавати послуги по обслуговуванню в мережі ІТ. Я залежний від вас ще в більшій мірі ніж ви від мене. Я реально не в змозі за вас писати скарги, за 15-ть абонентів різними подчерками я написав скарги, на більше в мене не вистачає уяви. Кожна скарга індивідуальна - написана своєю рукою. Зразок я привів тільки для зразка.Я ще раз повторюсь - я не обслуговую БС, я не відповідаю за роботу ІТ та мережі ІТ - я тільки оформлюю підключення (згідно свого договору з ІТ), але попри це я надаю вам більше інформації ніж будь-який інший дилер ІТ у Хмельницькій області (не хвалюсь - констатую факт). Без ваших скарг - швидкого (реально швидкого) встановлення другою БС - не буде.Сьогодні 23.12 в Полонному щось сталось з БС, в зв'язку із цим в нас в Шепетівці на протязі дня пропадає зв'язок. Техніки повідомлені, завтра з 7-00 вони будуть працювати в Полонному - проблему усунуть.З січня місяця в нас в Шепетівці в м-ні Зелений та Київстар (район сітрозаводу) будемо міняти (перепрошивати) ПРЛ-ки всім абонентам в зв'язку із плановим переходом ІТ на інші канали. Заміна ПРЛ-ок буде проводитись поетапно до березня, щоб не було зайвих черг та непотрібних очікувань. Прохання звертатись за місцем підлкючення (якщо зелений - то зелений, якщо київстар - то київстар). Перед тим як звертатись за перепрошивкою, зателефонуйте за номером 4-80-02 (повторюсь з січня місяця).Графік роботи у новорчіні свята: 30 грудня з 9-00 до 13-00, 31 грудня, 1, 2, 3, січня вихідні дні.
П'ятниця, 25 грудня 2009, 09:46
·
0
Votes
Undo
Можно узнать какой номер PRL у нас шьют ?
П'ятниця, 25 грудня 2009, 15:35
·
0
Votes
Undo
Можно узнать какой номер PRL у нас шьют ?
Модем становиться на 157-ой канал, во всяком случае на двух абонентских модемах, сегодня.
П'ятниця, 25 грудня 2009, 15:58
·
0
Votes
Undo
Модем становиться на 157-ой канал, во всяком случае на двух абонентских модемах, сегодня.
яка це буде швидкість?
П'ятниця, 25 грудня 2009, 16:07
·
0
Votes
Undo
Реально така сама, просто ваш модем після такої перепрошивки буде працювати після березня 2010 р. У всякому випадку я не помітив нічого особливого.Це тільки деякі вважали, що 157ий канал для "ізбранних":-)Модеми необхідно перепрошити всім абонентам до березня 2010 р.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів