Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (526 words)

Як у 33 каналу гальма відмовило. Заказуха на грані фолу.

Як у 33 каналу гальма відмовило. Заказуха на грані фолу.
На фото вище ви можете бачити так званого "журналіста" обласного 33 каналу Ольгу Марцинко. Дівчина, кропіткою працею, заробила на подорож до теплих країв та поспішила поділится фото із друзями в соціальних мережах. Але методи, якими ця особа заробляє на подібні подорожі не просто ганебні, вони злочинні по відношенню до шепетівчан.
Про тісну співпрацю 33 каналу і Шепетівка Енергоівест я писав вже не раз, для прикладу ось "Ще один приклад "джинси" на нашому телебаченні". Обласний телеканал і Ольга Марцинко зокрема, неодноразово відбілювали репутацію приватних теплопостачальників та "мочили" по повній програмі депутатів та в.о. міського голови, які не хотіли закривати очі на їх борги за спожитий газ. А вони, до речі, станом на 22 квітня 2015р. становлять колосальні 46 082 122 грн.

Так ось, продовжується це "мочілово" вже майже рік, відразу після зміни влади у Шепетівці. Очевидно не змогли домовитись з новим очільником міста, як свого часу з хабарником Антонюком.

Кожного місяця ми могли дивитись оди успішним інвесторам "Шепетівка Енергоінвест" та необгрунтована критика в бік тих, хто заважає працювати такій "успішній компанії". Але на днях історія набрала нових обертів. 

Міська та районні влади розірвали договір на теплопостачання міській лікарні із ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Таким чином зекономивши бюджетні кошти та зробивши крок до незалежності від російського газу. Реакція не забарилась і з'явився ось цей сюжет


Маніпуляцями та словесною еквілібристикою, Ольга Марцинко робить висновок, який не вкладається в голові. Виявляється, палити деревиною у нас зараз дорожче, ніж газом. 

Тільки от якщо поглянути на розцінки запропоновані Енергоінвестом та Форвардом, (підприємство, яке прийшло опалювати міську лікарню деревиною) то відразу все стає на свої місця. Одна гігакалорія у Енергоінвесту коштує більше 2000 грн, в той час як у Форварду коштує близько 800грн. Коментарі зайві.

Судячи з всього, власники Форварду, вирішили дати відповідь на іншому обласному каналі та запросили TV7+ та канал Екслюзив. Але, як не дивно, приїхала знімальна група 33 каналу (про це можна судити з таблички на мікрофоні). Чому так незрозуміло, а поки що у ефір вийшов ось такий сюжет.


Особисто, я засуджую будь яку "джинсу". Але з іншого боку, коли обласні телеканали не хочуть цікавитись діяльністю підтриємства, яке грабує місто обласного значення на десятки мільйонів гривень, то що залишається робити?

Та суть не в тому, після того як був відзнятий відеосюжет вище, відразу на наступний день прилітає Ольга Марцинко. Зауважу, що на той момент сюжет не був в ефірі. Про причину приїзду зірки журналістики думаю всі здогадались - поступив заказ, так би сказати "отвєточка".

Першою справою Ольга добивалась коментаря в.о. мера, але так як той був на Виконкомі, вона забирається з міськвиконкому та ставить на вуха сусідів в.о. мера, завзято шукаючи.......наркопритони. Наркопритони? В будинку в.о. міського голови? Совпадєніє?  - Не думаю!

В підсумку ми отримуємо ось це


На перший погляд  звичайна програма, яка присвяченя боротьбі з наркобізнесом. Але ви порахуйте, скільки разів там в контексті наркобізнесу згадується в.о. міського голови.

Здається жодного факту причетності, але, як то кажуть, "осадочєк остался". Виходить з наркобізнесом має особисто в.о. мера боротись, а не міліція. 

Тут неозброєним оком видно всі потуги обляпати лайном конкретну особу. Таке враження, що шепетівчан тримають за імбіцилів, які мають повестить на такі маніпуляції та ще і виставивши на всю область Шепетівку, як місто одних наркоманів.

В мене питання до колег журналістів з Хмельницького: ви і далі будете спостерігати як вашу професію дискредетують такі як Ольга Марцинко?
b2ap3_thumbnail_Zhurnalisti_shukali_prikoli_v_roboti_svoyih_koleg_1307622008.jpg
Непередбачений СЮРПРИЗ на майстер-класі від Олекса...
Майстри дівочої краси. Ірина Суська, візаж

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 19 березня 2024

0
репостів
0
репостів