Розмір шрифту: +
1 minute reading time (182 words)

В погоні за дзвінкою гривнею

В погоні за дзвінкою гривнею

​Якби би не прикро було визнавати, але в Шепетівці вже не лишилось друкованих видань, які би не публікували замовні матеріали без відповідної позначки про рекламу. І якщо Шепетівський вісник вже давно не гребує цією ганебною практикою, то газета "День за Днем" до останнього випуску завжди позначала "заказуху". Але на жаль  тут ключове слово - "позначала", в минулій формі дієслова, адже у свіжому випуску мені на очі трапилось ось це:

​Як бачимо немає жодних позначок реклами, хоча редакція отримала за розміщення цього матеріалу гроші від всім відомого благодійного фонду "Зміцнення громад". 

Заради справедливості треба зазначити, що у свіжому номері Шепетівського віснику було значно більше замовних матеріалів, але з подальшим розвитком цієї газети і так стало все зрозуміло, тому немає сенсу кожного разу про це згадувати, вже більше пів року жоден випуск цієї газети не обходився без "джинси".

Саме смішно те, що власники цих газет думають​, що така зневага свого читача ніяк не позначиться на їх газетах. Навіть динаміку падіння тиражів вони виправдовують економічною ситуацією, загальносвітовими тенденціями, але аж ніяк не з такою редакційною політикою.

Прикро коли видання з багаторічною історією так ганебно та поступово завершують своє існування.

Депозит міської громади в банку
Наглість чиновників чи технічна помилка?

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів