Розмір шрифту: +
1 minute reading time (193 words)

Депозит міської громади в банку

Депозит міської громади в банку

Відтепер, тимчасово вільні кошти бюджету м. Шепетівка будуть розміщатись на депозитний рахунок в банку під 17,1% річних.

1 червня 2016 року відбулось засідання Шепетівського міськвиконкому, одним із питань порядку денного якого було питання прозатвердженняпротоколу засідання комісії по проведенню конкурсу з відбору банку та укладання угоди з АБ «Укргазбанк» по розміщенню тимчасово вільних коштів бюджету, доповідав начальник фінансового управління Дрищ В.О..

За словами посадовця, протягом року є періоди, коли на рахунку, де розміщені бюджетні кошти м.Шепетівки, 10-15 днів лежать кошти, що пізніше будуть виплачені, як зарплата тощо. З метою поповнення збільшення дохідної частини бюджету було прийнято рішення про тимчасове розміщення таких коштів на депозитному рахунку в банку. 

Відповідно до закону в статутному капіталі такого банку повинна бути державна частка, отже на конкурсі були представлені державні банки "Ощадбанк" та "Укргазбанк". Укргазбанк запропонував вищу процентну ставку 17,1% і став переможцем конкурсу. 

Вільні кошти будуть розміщатись на депозитному рахунку, а коли виникатиме необхідність в їх використанні містом, буде робитись заявка на повернення коштів, повернення коштів відбуватиметься протягом трьох днів.Виконком одноголосно затвердив протокол засідання комісії та прийняв рішення про доручення укладання угоди.

Отже, невдовзі бюджет нашого міста буде наповнюватись і з % в банку. Головне, щоб ці гроші були використані на благо громади.


Приєднуйтеся до зустрічі з велосипедистами "Вишива...
В погоні за дзвінкою гривнею

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів