Розмір шрифту: +
1 minute reading time (143 words)

Наглість чиновників чи технічна помилка?

Наглість чиновників чи технічна помилка?

​У Росії чиновники підрозділу міністерства охорони здоров'я республіки Саха-Якутія продовж двох років вказували в переліку автомобільних запчастин, які закуповлювались для потреб міністерства пункт "жопа". Даний перелік знаходиться на офіційному сайті державних закупівель.

Дана деталь в минулому році коштувала 3631 рубель 70 копійок, в цьому ж році "жопа" додала в ціні і її вартість вже становила 3780 рублів 60 копійок.

У відповідь медичний центр, який замовляв дану деталь переклав усю провину на постачальників запасних частин, сказавши, що список був складенний на основі їх прайса. Надалі у підрозділі МОЗ пообіцяли уважніше перевіряти пропозиції постачальників, а не просто їх копіювати і вставляти.

Щоб не бути одним із тих, хто піддатий впливу синдрому: "а що там в кацапів?" хочу сказати, що у нашій державі не краще. Дана проблема стосується кожної галузі, тільки пункти називаються по-іншому. Гроші, котрі виділяють державні устаноси потрібно оприбуткувати і повністю списати, але частіше гроші просто розкрадають.

В погоні за дзвінкою гривнею
Цінності в житті дитини. Дослідження Лобової Людми...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів