Розмір шрифту: +
1 minute reading time (193 words)

Сайт відновив свою роботу

Нарешті нам вдалось повністю відновити роботу нашого ресурсу. Сайт був недоступний майже 3 доби. Хотілось би коротко пояснити що ж все таки сталось.
В ніч з 1 на 2 жовтня наш сервер перестав відповідати на запити. Як виявилось у нас як і 2 роки тому полетіла файлова система. Весь цей xас ми намагались відновити всі данні нашого сайту, але на жаль у нас нічого не вийшло. Тому сайт був відновлений з бекапу. У зв'язку з цим із сайту могли зникнути нові реєстрації, фото, відео, новини. Та в цілому ви відбулися малою кров'ю, адже навчені гірким досвідом робимо щоденні резервні копії.
Ще хотів би прокоментувати одну річ - у соціальних мережах почали з'являтись повідомлення, що сайт зник з мережі у зв'язку з цією публікацією http://shepetivka.km.ua/statti/suspilstvo/item/555-gubernatora-yaduhu-vikrito.html. З 99% впевненістю можу сказати, що це не так. Хоча у мене як і у багатьох також почали виникати підозри, вже двічі під час гарячої виборчої кампанії у нас пошкоджувалась файлова система.
Але в підсумку сайт працює і ми з впевненістю дивимось вперед. Вже скоро очікуйте на сайті багато нововведень, звичайно аварія відкинула дату їх запуску, але вони невідворотні. Залишайтесь з нами надалі, адже ми працюємо для вас, шановні наші користувачі головного порталу Шепетівщини.
Петро Бампер - про вибори і Новий Рік (18+)
Серйозні справи...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів