Розмір шрифту: +
1 minute reading time (296 words)

Річницю побиття студентів на Майдані я провів у Межигір’ї

Річницю побиття студентів на Майдані я провів у Межигір’ї
Рік тому, в ніч з 29 на 30 листопада, Янукович віддав наказ силою розігнати студентів на Майдані Незалежності, саме після цієї кривавої ночі українці піднялись з колін і провели переможну Революції гідності, після якої "легітимний" був змушений тікати з країни. Та після себе він залишив вражаючий спадок, символ тотальної корупції та наживання на українському народі  - Межигір’я.Завдяки блогу Павла Котенка, я дізнався про чудову можливість відвідати цю обитель зла, а заодно взяти участь в антикорупційному молодіжному форумі «Молодь.Права». Велика подяка Павлу за це!

Взагалі вигадати краще місце ніж Межигір’я, для цього заходу було неможливо. Я не знаю яким чином організаторам вдалось домовитись із Самообороною Майдану, яка зараз наглядає за цим місцем, але воно того було варте.

Жодні фото чи відео вам не передадуть того масштабу, який просто збиває вас з ніг. Якщо ви хочете відчути реальну величину зловживань Януковичем, вам просто необхідно поїхати особисто туди. Особливо треба поїхати тим, хто намагається тут виправдовувати корупцію, будь то це хабар чиновнику чи мізерний добровільно-примусовий внесок у фонд школи або лікарні. Ваша ефемерна економія часу та нервів, потім виливається у подібні місця, а ви далі собі гадаєте, чому ми так бідно живемо.

Можливо пізніше, якщо у вас буде бажання, я опишу більш детально, чим ми займались 2 дні у Межигір’ї, як проводили заняття у гостьовому будиночку, в якому жив сам Путін, та про що досі не розповідали по телебаченню. Зараз хотілось би, щоб ви просто уважно переглянули фотогалерею Хонки та цього "Путінського" будиночку, а ще ці два відео


Сподіваюсь, після перегляду більше ні в кого не підніметься написати, що Майдан був дарма і що всі нинішні біди через нього. Якщо байдужих людей і цей аргумент не переконає, то я вже не знаю як довести цим товстолобим, що всі їх біди лише через них самих, це вони вирощують таких нелюдів як Янукович та ці всі казкові князівства.



Якою буде зима і коли прийде весна
Особливий спосіб вирощування огірків

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 23 квітня 2024

0
репостів
0
репостів