Розмір шрифту: +
1 minute reading time (206 words)

Відео спеціально для наших ватних друзів

Це відео я спеціально публікую для наших сусідів, які сиплять в коментах у соц мережах одні і ті самі вкладені їм пропагандою у вуста "фошисти", "хунта" і тд. Це відео показує, що насправді зробив Майдан, те чим він насправді є для людей.
Ватники собі в уяві намалювали, що у нас просто стався владний переворот, що у нас просто змінився "батя". Їм в голову не вкладається, що царьок є лише у них в країні, у нас таке більше таке не можливо і багато людей поклали за це голову. Майдан - це те що сталось в головах людей, а не те хто кого замінив на Банковій.
У нас можна привселюдно освистувати і критикувати президента, ти паче що була за що, і тебе не пов'яжуть на місці в автозаки. Наша влада прекрасно розуміє, що тепер в країні не вона головна. І хоч як би вона не викручувалась, як не намагалась залишити старі схеми розкрадання, люди поступово, крок за кроком, доводять почату тогорічну справу до кінця. Порошенко не сильно відрізняється від Януковича, але сильно відрізняються люди, які його обрали.
Це відео лише один приклад, яких можна навести безліч. Головне що мають зрозуміти люди, що Майдан не завершився, він лише почався, чим це все закінчиться залежить лише від кожного з нас.

''Наш'' человек в Кабмине
Євромайдан. Для тих хто забув

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів