На Шепетівщині поліцейські розшукали дівчинку, яка всю ніч провела у вбиральні

Автор 27 серпня 2024, 11:29

25 серпня 2024 року близько 05.00 години ранку, на лінію 102 звернулася мешканка одного із сіл Шепетівського району та повідомила, що зникла безвісти її малолітня донька.

"Виїздом на місце події було встановлено, що дівчинку мама не бачила ще з 21.00 24 серпня, проте відразу уваги цьому не надала, оскільки проводила дозвілля у місцевому магазині." - інформує Ювенальна поліція Хмельницької області.

Після того як жінка забила на сполох, на пошуки дівчинки відразу підняли усіх небайдужих, проте до поліції зателефонували зранку, коли пошуки не дали результатів.

Керівництвом відділення поліції №1 (м. Славута) негайно було оголошено збір по тривозі усього особового складу на пошуки дівчинки, і на щастя впродовж 2 годин дівчинку відшукали.

"Виявилось, вона з вечора пішла до вбиральні підприємства, на території якого до Дня Незалежності України відбувалися заходи для дітей, і просто не могла відчинити двері, там дівчинка провела всю ніч." - зазначили правоохоронці.

Горе-матір буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов'язків. На разі з дівчинкою все добре її життю нічого не загрожує.

За матеріалами Ювенальної поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів