Recent Comments

[b]Дурнішого не придумаєш! Замість того, щоб виявляти, ізолювати та лікувати хворих людей на Ковід, влада піддає домашній ізоляції здорових людей...! Окрім того, коли ж залишається купити все необхідне для поточного життя людям, що цілий тиждень працювали?[/b]
  1.   about 3 years ago
Мета занять по системі панкратіон - виховання універсального спортсмена-єдиноборця, що однаково добре володіє всіма прийомами змішаного бою. ШЕПЕТІВКА гордиться тобою, Юначе!!!
  1.   about 3 years ago
А мені було цікаво читати, так як про Шепетівку в роки ВВ війни не так багато написано, а те, що автор використав матеріали колишньої преси - все нормально, а де ж він міг взяти цей історичний матеріал?
  1.   about 3 years ago
У Хмельницькому подорожчала вода Ціна за водопостачання виросла на 80 копійок. Ціна за водовідведення зросла на 28 копійок. Нові тарифи на послуги “Хмельнимцькводоканалу” почали діяти із 22 вересня. Про це повідомляється на сайті комунального підприємства. Постанову НКРЕКП про збільшення вартості водопостачання та водовідведення була опублікована раніше - 17 вересня. Згідно із постановою за водопостачання хмельничанам доведеться платити на 80 копійок більше (за 1 кубометр). Водовідведення здорожчало на 22 копійки (за 1 кубометр). на централізоване водопостачання – 9,78 грн. за 1 куб. м (з ПДВ) на централізоване водовідведення – 8,50 грн. за 1 куб. м (з ПДВ) Нагадаємо, востаннє тарифи для “Хмельницькводоканалу” Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг змінювала 1 червня цього року. А ШЕПЕТІВСЬКІ господарники доводять, що для мешканців Шепетівки тариф на воду в 35 грн. за 1м3 - це саме те, що треба! Адже вони не беруть воду з річки, як хмельничани, а із скважен з ЦВІТОХИ, але при цьому забувають, що хмельничани річкової води не п'ють, а ця, річкова вода, проходить багатоступеневе очищення, перш ніж потрапити до водопровідної мережі споживача!!!
  1.   about 4 years ago
Двійка - нічого нормально не чути!
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів