Recent Comments

[quote name="Народний контроль Шепетівка"]Коли ви всі вже наїстеся ? ( Одні "благодійники" присмоктались так до "корита" що не відірвеш , інші ж мріють повноцінно з нього смоктати). Надайте людям право самим обирати як опалювати власне житло, скасуйте монополію. Нічого не змінюється, на керування грошовими потоками стають лише інші злодюги.[/quote]
Я думаю сейчас городу будет не выгодно давать людям самим решать проблему отопления.
  1.   about 8 years ago
Рішення суду є. Міська рада є. Поліція є,Самооборона є. А забрати три будівлі в комунальну власність не має кому.Може всіх все влаштовує? Чи ми не все знаємо? Якби було навпаки то вже якісь тітушки зашли на територію Енергоінвеста і баста. Якщо влада не може забрати своє,чи народне то не своє,то що то за влада? В 4 ранку силами поліції та самооборони захопити приміщення. Стару адміністрацію не пускати. З робітниками загалі все дуже просто. Хто хоче працювати залишити,хто ні,за власним бажанням. І хай вже Енергоінвест судиться з міською владою. :lol: При такому розкладі ,саме час думати про індівідуальне опалення. А то тут в День за Днем Енергоінвест запустило рекламу про вигоду центрального опалення.
  1.   about 8 years ago
Когда свобода одних посягает на свободу других -это криминал.Самоустранение прокурора и нач. милиции привели к этому столкновению. Своевременное прокурорское расследование по неуплате долгов и недопущение скопления тяжелой техники перед гор. советом создали почву для столкновения.А кто теперь ответит за сломаную руку и нарушение порядка ведения сессии?
  1.   about 8 years ago
Питання №1. Ні одна каса не приймае плату за тепло, може поки не платити загалі? А коли пройде передача, вже платити своїм,бо їм точно не буде вистачати коштів на початку.
  1.   about 8 years ago
У громад ні якої сили не мае. :-) А аграрній партії дякую за двері в підїздах. Хочь якась польза від виборів. Мої побажання Полодюку, хай поверне во власність міста тепломережу та ні кому більше не віддае.
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів