Розділ Події

У колишніх концесіонерів забрали комунальне майно, вони у відповідь влаштували мітинг

Автор 15 лютого 2016, 21:07
Багатьом шепетівчанам невтямки, що це за мітингарі сьогодні з'явилися на площі імені Тараса Шевченка? Кілька десятків молодих людей під стягами політичної партії "Сила Громад" встановили палатку та транспаранти, принесли кілька діжок російської нафтової кампанії і роблять видимість бурхливої діяльності. Відповідь на це запитання варто шукати у сьогоднішніх вранішніх подіях.
Із самого ранку, комісія з приймання-передачі цілісного майнового комплексу «Шепетівське підприємство теплових мереж» повторно прийшла на об'єкт для обліку майна та передачі документації. На відміну від попереднього разу, комісія прийшла не сама, а у супроводі самооборони. Правоохоронці як і минулого разу тільки спостерігали і не вчиняли жодних дій. Таким чином, не без штовханини, комунальне майно нарешті повернули шепетівській громаді.

Як вам відомо, раніше концесіонери залякували шепетівчан, що в разі їх усунення від теплопостачання, усе місто замерзне. Але, як бачимо, містяни взагалі не помітили моменту передачі майна на баланс комунального підприємтва. Тепло подається у наші домівки в тому ж режимі, більша частина колишніх працівників ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" вже написали заяви про перехід до комунального підприємства теплопостачання і наразі продовжують виконувати свої обов'язки.

Відразу після цих подій, керівники ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" організовували мітинг перед міською радою. Судячи з всього, цей сценарій готувався зарання, адже весь реквізит для цього "театру" був заготовлений заздалегідь. Основна маса мітингувальників - це студенти, один із них анонімно повідомив, що за таке мітингування їм пообіцяли по 200 грн.

Через кілька годин прийшло тривожне повідомлення із котельні, яка розташована по вулиці Шешукова. Начальник дільниці №2 ТОВ "Шепетівка енергоінвест" Шамралюк Юрій Васильович та головний інженер Бродюк Юрій Олексійович, у супроводі кремезних чоловіків, увірвались до приміщення котельні та самовільно зняли два газових пальники, чим вивели котли з ладу. На щастя, ці котли були резервними, тому цей випадок не вплинув на теплопостачання мікрорайону. Наразі з цього приводу написана заява про злочин до Шепетівського відділу поілції. До речі, як нещодавно з'ясувалось, котли були не у власності ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", а взяті в оренду у своїх же засновників.

Наразі на об'єктах теплопостачання чергують самооборонці спільно з правоохоронцями.
Більше фото із мітингу
Останнє редагування 16 лютого 2016, 23:24

Відео

0
репостів
0
репостів