Розділ Бізнес

ПАТ "Шепетівкагаз" попередило ТОВ "Шепетівка енергоінвест" про припинення подачі газу

Автор 10 лютого 2016, 18:20
Як виявилось ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» окрім боргів за спожитий природний газ для НАК «Нафтогаз України», також боргує за розподіл природного газу для ПАТ "Шепетівкагаз". Станом на 9 лютого 2016 року борг становить вже 1 272 471,35 грн.
Нагадаємо, що на початку опалювального сезону, приватні теплопостачальники самовільно зірвали пломби та у відкриту почали красти газ, про що BAT "Шепетівкагаз" повідомили СБУ та прокуратуру. Газопостачальник повідомив, що в разі непогашення заборгованості, подачу газу буде припинено 13 лютого 2016 року о 9 ранку.

Станом на сьогодні, ТОВ "Шепетівка енергоінвест" вже боргує за газ 59 396 817 грн. Більше того, практично не помітно спроб погасити цю заборгованість. Доки люди справно платять за теплопостачання, концесіонери просто кладуть ці кошти до кишені. 

Наразі прокуратурою зодоволено 8 позовів на загальну суму 42 309 000 грн. Але як бачимо ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» просто не виконує рішення судів, як і рішення міської ради щодо повернення об'єктів теплопостачання у власність міста. Тобто можна упевнено заявити, що майно громади захоплено і правоохоронні органи на це фактично закривають очі. 

Звичайні шепетівчани переживають, що буде з теплом у їхніх домівках через протиправні дії концесіонера. Як запевнили у міськвиконкомі, Шепетівське комунальне підприємство водопровідно—каналізаційного господарства отримало всі необхідні ліцензії та дозволи на теплопостачання і вони готові у будь який момент приступити до своїх обов'язків у разі розблокування об'єктів колишніми концесіонерами. Питання в тому, коли нарешті правоохоронці почнуть діяти, а не спостерігати?
Останнє редагування 10 лютого 2016, 19:24
0
репостів
0
репостів