Recent Comments

[quote name="Anykey"]Події відбувалися на нашій землі, мали важливе історичне значення, в тій битві загинули наші козаки - пам'ятний знак однозначно має бути. Народ, який забуває своє минуле, не має майбутнього. Але проблема в тому, що в різні історичні періоди погляди на минуле завжди залежали від політичної ситуації в країні, і теперішній час не виключення.[/quote]
Наші козаки не могли брати участь у битві 1793 року, оскільки Запорозьку Січ (нашу!) цариця Катерина ІІ (не наша, а кацапська!) зруйнувала в 1775 році - за вісімнадцять років до Жиленецької битви. Створене Потьомкіним (також не нашим, а кацапським!) "Чєрноморскоє казнокрадство" теж не могло брати участі в битві, бо проіснувало з 1 липня 1783 до 22 січня 1788 року, і переворилось на "Войско вєрних казаков" (вірних не Україні, а курві Катерині ІІ). Отже, пам`ятник має право на життя лише з тієї причини, що там здохло багато ворогів України - кацапів, поляків і продажних хохлів.
  1.   about 7 years ago
[quote name="О В Островський"]А ось хто як голосував поіменно. Особливо смішно дивитись як деякі розриваються в праведному гніві щодо назви у фейсбуці, хоча самі не підтримали рішення.
[quote]Міський голова Полодюк М. І. за
Бунечко Алла Вікторівна за
Верхогляд Михайло Іванович за
Веселкова Галина Петрівна утрим
Волоткевич Ігор Васильович за
Герасимчук Тамара Миколаївна за
Гетьман Василь Михайлович за
Дідук Надія Миколаївна проти
Кикоть Микола Юрійович за
Костюк Володимир Володимирович проти
Курганський Олександр Олексійович --
Кушик Станіслав Володимирович за
Липкань Анатолій Всеволодович проти
Літвін Юлія Віталіївна утрим
Мазаєв Володимир Васильович утрим
Микитюк Тамара Миколаївна утрим
Михальчук Костянтин Іванович за
Одуд Богдан Михайлович за
Пісарцов Дмитро Валерійович за
Потапова Галина Лук’янівна проти
Примак Віталій Олександрович за
Прохорчук Валентина Павлівна утрим
Пустовойт Олександр Степанович проти
Савчук Валентина Миколаївна --
Савчук Руслан Віталійович відсутній
Синюта Володимир Володимирович проти
Сікора Інна Володимирівна --
Собчук Наталія Миколаївна --
Сорока Дмитро Леонідович утрим
Спеціальний Павло Андрійович проти
Стасюк Наталія Василівна за
Федоров Валерій Борисович утрим
Холява Петро Ярославович за
Шайнога Юрій Миколайович утрим
Яковлева Наталія Василівна утрим
[/quote][/quote]
Автором закону є Олег Ляшко, під законом стоїть підпис Порошенка, а "радикали" і "солідарники" голосують проти. Якась фігня получається. Нехай скотиняки або труси надягнуть, або хрестик знімуть...
  1.   about 7 years ago
Наприкінці VII століття в державі Меровінгів почалася епоха лінивих королів, які лише тішилися своїм королівським титулом і ніхріна не робили. Схоже, що ми є свідками початку епохи лінивих мерів.
  1.   about 7 years ago
Нині дивився повтор цього репортажу на 24-му каналі і прийшов до висновку, що скандал спровокований журналістами, а репортаж у цілому замовний. Замовником є організоване злочинне формування "ШепетівкаЕнергоінвест". Інакше з якого дива в кадрі з'являються дві їхні курки - Потапова та Ліфаса?...
  1.   about 7 years ago
Сьогодні спостерігав цікаву картину. В напрямку села Кам'янка, з боку Цвітохи, рухався табун "пілігрімів" із православною символікою. Біля капища московського патріархату в Кам'янці на ходоків чекали накриті столи, а в півтора кілометрах за селом - п'ять великих автобусів із надписами "Нерегулярні перевезення" та іконами якоїсь там їхньої матері. Номери автобусів: ВХ 8104 ВН; ВХ 0431 АА; ВХ 2239 АІ; ВХ 2328 ВЕ; EL 195 WK.
Із побаченого можна зробити висновок, що кирило-путінці лише імітують "ходу за мир", а насправді то не хода, а їзда, причому один автобус із польським ("гейропським"!!!) номером.
Кого вони хочуть обманути, Бога?...
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів