Розділ Спорт

Шепетівські футболісти привезли бронзу із турніру у Теофіполі

Автор 03 січня 2021, 12:33

2 січня 2021 року за участю шепетівських футболістів відбувся традиційний турнір з міні-футболу, присвячений професійному гравцю Павлу Худзіку на штучному майданчику комунального підприємства ”Теофіпольський районний стадіон”. 

В турнірі прийняло участь шість команд: “Друзі Павла Худзіка”, “Енергетик-Миклуш” м.Нетішин, “Фортуна” м. Шепетівка, “Автодор” м. Ланівці Тернопільська область, “Перлина Поділля” смт. Білогір’я та команда смт. Теофіполь.

Даний турнір відкрила Галина Лірук – головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації. З вітальним словом виступили: Віктор Лебединський – депутат Хмельницької обласної ради, Микола Кузнецов – заступник голови Хмельницької обласної асоціації футболу, Олександр Воловик та Олександр Мандзюк – професійні футболісти та друзі Павла, Наталя Худзік – сестра Павла, Віктор Шершун – пастор.

Кожна команда отримала в подарунок м’яч від асоціації футболу області, грошові винагороди від Віктора Лебединського та родини Худзік – організаторів турніру.

В запеклій боротьбі призові місця розподілилися: ІІІ місце посіла команда ” Фортуна”, ІІ місце – “Енергетик-Миклуш” та І місце і перехідний Кубок команда “Друзі Павла Худзіка”.

Кращим гравцем турніру визнано Володимира Рудюка з команди переможця, кращий бомбардир Влад Бондаровський з Нетішина та кращий воротар Богдан Савінський з Шепетівки, які нагороджені відповідними спортивними статуетками. 

Хмельницька обласна асоціація футболу

0
репостів
0
репостів