Розділ Спорт

Нове покоління у важкій атлетиці

Автор 28 квітня 2015, 17:54
Сильні духом і тілом. Найменші атлети Хмельниччини мірялися силами на обласній першості. Юнаки та дівчата віком до 17-ти років взяли участь у змаганнях з пауерліфтингу. Боролися важкоатлети за право увійти до складу збірної області та за право представляти наш край на всеукраїнській першості.
Такій силі мабуть позаздрив і сам Геркулес.

11 річна Ніна Богдан є однією з найсильніших дівчат на цих змаганнях. Спортсменка підіймає штангу вага якої на 10 кілограмів більше, аніж вона сама. Втім, зупинятись на досягнутому атлетка не збирається.
 
За новими нагородами на змагання приїхали шепетівчани. На першість області тренер Володимир Медведь привіз дванадцятьох свої спортсменів. Серед них і цьогорічна дебютантка – Світлана. Дівчинка займається лише місяць, та на неї тренер покладає великі надії.
 
Більше сорока років присвятив важкій атлетиці Володимир Копичинський. Чоловік не лише займається тренерською діяльністю, а й сам бере участь в змаганнях. Показуючи цим своїм вихованцям приклад. На рахунку пана Володимира звання чемпіона та рекордсмена світу з гирьового спорту серед ветеранів.
 
А от ці чемпіони лише розпочинають свій шлях до спортивних вершин. Попереду на них чекає ще одне випробовування.
 
Усі призери та переможці отримали медалі та грамоти від організаторів, а також подарунки від представників Хмельницького обласного відділення національного олімпійського комітету України.

Відео

0
репостів
0
репостів