Розділ Події

Третій день поспіль на Шепетівщині усувають наслідки негоди

Автор 31 липня 2020, 10:02

У деяких селах та мікрорайонах міста досі немає електропостачання, внаслідок буревію, що пронісся Шепетівщиною 29 липня.

Так, наприклад, частина жителів вулиці Кузнечна вже третій день поспіль немають світла в будинках. На сайті Хмельницькобленерго розміщено графік аварійних робіт на знеструмлених ділянках по місту, які планують закінчити сьогодні:

  • вул. Кузнечна (18, 20, 24, 42); 

  • вул. Судилківська (22а, 22А); 

  • прв. Подільський (12А); 

  • прв. Судилківський (17).

Також тривають аварійні роботи у Кліментовичах та Судилкові. 

Крім того, за інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, рятувальники прибирали повалені дерева з проїжджої частини дороги та будинків.

29 липня 21 Державна пожежно-рятувальна частина здійснила розкряжування дерев, очищення проїжджої ділянки автодороги поза межами м. Шепетівка - Р-49 Васьковичі - Шепетівка та розблокувала рух транспортних засобів.

А 30 липня в місті на вул. Івана Франка, внаслідок несприятливих погодних умов дерево впало на покрівлю житлового будинку. Рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою бензопили здійснили розкряжування дерева.

Також 29 липня під час буревію, що пройшов містом, було пошкоджено дах приміщення загальноосвітньої школи № 6. За інформацією пресслужби міськради, на будівлі початкової школи на вулиці Героїв Небесної Сотні поривом вітру було зірвано коньок, шифер, пошкоджений димохід та парапет на будівлі.

На цей час проведено відновлювальні роботи, пошкоджені ділянки даху відремонтовано.

Останнє редагування 31 липня 2020, 12:11
0
репостів
0
репостів