Буревій накоїв збитків та позбавив Шепетівку водопостачання

Півтори години тому Шепетівкою пронісся буревій, який встиг накоїти чимало лиха для містян. У всьому місті зникло водопостачання, але це не єдині збитки, які спричинили пориви сильного вітру та град.

Через погодні умови сталася аварійна ситуація на електромережах Шепетівського РЕМ. Без електроенергії насосні станції Шепетівкаводоканалу перестали працювати. Не оминула негода і залізничний водоканал, на водозаборі у селі Кам'янка теж зникло світло. Відповідно у всьому місті наразі припинилось водопостачання.

Як тільки працівники Шепетівського РЕМу ліквідують аварійну ситуацію, Шепетівкаводоканал відразу поновить водопостачання. 

Сильні пориви вітру повалили дерева в парку, по вулиці Радіщева, Проспекту Миру та багатьох інших вулицях. Навіть не встояла стела стадіону "Локомотив" - з неї здерло вивіску та зовнішню обшивку.

Деякі райони Шепетівки засипало градом. Чим північніше був район, тим більшим був розмір градин. Для прикладу у мікрорайоні Косецькому розмір міг становти до 3 см в діаметрі. 

Чимало городини пошкоджено, городи залиті водою. Аграрії зараз вивчають скільки збитків негода принесла полям.

Зараз до ліквідації наслідків негоди долучились рятувальники та працівники комунальних служб.

Останнє редагування 29 липня 2020, 21:42

Відео

0
репостів
0
репостів