Субота, 29 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани повернулись із нагородами з чемпіонату України з комбат дзю-дзюцу
Розділ Спорт

21-23 жовтня в Києві пройшов чемпіонат України з комбат дзю-дзюцу серед дорослих, юніорів, юнаків та молодших юнаків, в розділах фулл-контакт та клоз-контакт. В змаганнях взяли участь більше трьохсот спортсменів які виборювали звання найкращих що будуть представляти збірну команду України на чемпіонаті Світу в Іспанії, який відбудеться 2-4 грудня 2022 року.

З початком російсько-української війни у 2014 році на захист держави стали звичайні українці, без військового досвіду та усвідомлення, що на них чекає. Ще з тих часів розпочали діяльність активісти, які згодом отримали почесне звання «Волонтер». Допомагаючи ЗСУ, та намагаючись забезпечити бійців усім необхідним, вони з кожним днем також наближали перемогу.

Поліцейські офіцери громади з Шепетівщини на деокупованих територіях діляться з місцевими жителями продуктами, а дітей пригощають смаколиками. Допомогу передають колеги з Хмельниччини. Про це розповіли у Шепетівському районному управлінні поліції.

Не забудьте перевести годинники на "зимовий час"
Розділ Бізнес

У ніч з 29 на 30 жовтня українці мають перевести годинники на "зимовий час". Тобто треба повернути стрілку годинника на 1 годину назад о 4 ранку. 

Основою музейної діяльності є комплектування та зберігання колекцій, адже музей – це передусім сховище унікальних артефактів. Саме цією мовою - мовою артефактів - можемо говорити про визначні історичні події, зокрема російсько-українську війну, її учасників, а також про ворогів, які прийшли на нашу землю. Головний сержант танкового батальйону 93-ої ОМБр «Холодний Яр» Валерій Жуковський передав шепетівському музею трофеї, здобуті його танковим батальйоном у жовтні на одному із найгарячіших напрямків — Харківського.

Розпочалась двісті сорок восьма доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 29 жовтня.

0
репостів
0
репостів