Ідентифікували ймовірного винуватця смертельної ДТП у якій загинув шепетівчанин

Автор 02 травня 2018, 19:50

Водія, який збив на смерть двох пішоходів у Хмельницькому в ніч на 30 квітня, поки не знайшли, але вже мають обґрунтовані підозри хто саме спричинив трагедію.

Нагадаємо, 24-річний житель Ізяславського району та 27-річний шепетівчанин загинули під колесами БМВ у Хмельницькому. Усе трапилося на вулиці Шевченка, на пішохідному переході поблизу міської лікарні. Винуватець кривавої трагедії із місця події втік. 

«Власника автомобіля ми встановили, - каже речник патрульної поліції області Роман Мартинюк. – Але це не він був за кермом. Особа, яка потенційно могла керувати тієї ночі автомобілем, поки не знайдена».

За попередніми даними, це – 33-річний хмельничанин, котрий неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Йому загрожує до 12 років ув’язнення плюс 3 роки позбавлення права кермування. 

І це – далеко не весь перелік подвигів підозрюваного. На рахунку чоловіка – ще два ДТП із жертвами.

Правоохоронці не виключають, чоловік був не в собі, коли вчинив ДТП. Кажуть, неодноразово під час оформлення адмінпротоколів, чоловік поводився неадекватно.

Подейкують, що винуватець ДТП перед законом відповідав не лише за аварії. Кажуть, на його рахунку в минулому можуть бути кримінальні провадження за збут та зберігання наркотиків, а також за крадіжки. Сьогодні ж поліцейські продовжують пошук зловмисника. І просять у громадян, які стали випадковими свідками ДТП повідомити поліцію.

Останнє редагування 02 травня 2018, 20:22

Відео

0
репостів
0
репостів