Розділ Бізнес

"Укрзалізниця" проведе колійні роботи у напрямку Козятин-Шепетівка-Здолбунів

Автор 10 лютого 2021, 10:42
"Укрзалізниця" проведе колійні роботи у напрямку Козятин-Шепетівка-Здолбунів Фото з відкритих джерел

Роботи планують провести у поточному 2021 році. Загалом перевізник у поточному році планує реконструювати та капітально відремонтувати майже 400 км шляху.

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) в 2021 році має намір реконструювати понад 316 км залізничних шляхів і ще понад 82 км - капітально відремонтувати, повідомила пресслужба компанії у середу.

Цьогорічні плани з оновлення колійної інфраструктури значно перевищують фактичні обсяги виконаних робіт у 2020 році, коли було реконструйовано 112,6 км та капітально відремонтовано 48,1 км колій.

Окрім цього, залізничники виконуватимуть й інші поточні ремонти колії та оновлюватимуть стрілочні переводи. 

Передбачається, що колійні роботи будуть виконуватися на напрямках з інтенсивним рухом поїздів, зокрема Дарниця – Гребінка, Київ – Фастів – Жмеринка – Вапнярка – Одеса, Знам’янка – Одеса, Миронівка – П’ятихатки – Чаплине, Козятин – Шепетівка – Здолбунів, Кривий Ріг-Головний – Комиш-Зоря – Волноваха – Маріуполь, Львів – Стрий – Чоп та ін. 

Ці заходи з оновлення колійної інфраструктури дозволять Укрзалізниці гарантувати безпеку перевезень та забезпечити рух поїздів зі встановленими швидкостями.

Нагадаємо, у 2021 році Укрзалізниця планує інвестувати понад 27 млрд грн в оновлення, капітальний ремонт, модернізацію рухомого складу та інфраструктури.

Останнє редагування 10 лютого 2021, 11:07
0
репостів
0
репостів