-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Таксі
Таксі
Менш
Більше
-
Дописи: 677
-
Подяка отримана: 0
-
-
-
28 жовт. 2008 20:26 #33374
від Nastynya
<div class='quotetop'>(Nino @ 28.10.2008, 18:11) [snapback]51379[/snapback]</div>
Ше в нас в місті є таксисти,що працюють самі на себе!Біля Дружби інколи беру машину.Мало того шо там машини старше мабуть за тих дедушок,шо ними керують!Так у них ще й такса сама висока у місті.Зараз 8 грн.Їдеш у тій машини , та й думаєш,чи то дверка відвалиться,чи то я разом з дном провалюсь!Вже мовчу про чистоту.... А сьогодні то взагалі прикол був.Підійшла,спитала чи шофер вільний,він сказав сідати в машину.Але поїхали ми не відразу,Я ще чекала поки він дограє в карти з коллегою. :-[/b]
Треба було вимагати знижку за простой)))
Говоріть так, щоб словам було тісно, а думкам просторо.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 861
-
Подяка отримана: 31
-
-
-
28 жовт. 2008 21:19 #33375
від IIIkinep
Карти то фігня!Я раз з тим дедушкой їхав то спочатку хліб поїхали купляти...а потім я тей хліб йому на 5 етаж виносив))))
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
28 жовт. 2008 21:22 #33376
від LuK
А дедушка шофер мені сьогодні тоже пропонував спочатку заїхати десь в район сахарного шось чи когось забрати,а потім вже мене додому!!!Але мені карт хватило
,так що повезли спочатку мене!
-
Dj Os
-
Автор теми
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
Дописи: 9133
-
Подяка отримана: 1181
-
-
-
-
-
28 жовт. 2008 21:23 #33377
від Dj Os
Хе...додам до гурут. Взяв парвда не частніка а зловив якусь службу вже не памятаю яку. То чувак мене повіз мене до сахарного від жд возкалу чогось через Українську а потім на Пр. Миру, бо йому треба було забрати якісь папери. Ну думаю хай собі забирає, я не поспішав. То потім він мені виставив рахунок в 15 гривень. Тіпа он я багацько їздили. Після скандалу я дав йому десь біля 6 гривень і на цьому розішлись)
-
Dj Os
-
Автор теми
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
Дописи: 9133
-
Подяка отримана: 1181
-
-
-
-
-
01 бер. 2009 17:26 #36195
від Dj Os
Ну що ж...цінова політика на Гаранті змінилася тому зараз однозначно вибір в мене лягає на Фаворит, там хоч точно знаєш шо машини нормальні. Прошу активніше головувати і висловлювати думки
Менш
Більше
-
Дописи: 43
-
Подяка отримана: 0
-
-
-
01 бер. 2009 17:39 #36197
від Alexxxstayl
зеленоглазое такси оооооооо купляйте свое личное такси и не партесь!!! а если выпили то постарайтесь подружится с таксистом и все заказывайте только его! ну эт так примерно ведь много способов избежать конфликты и не довольствия...
Дорога к успеху всегда закрыта на ремонт./////ALPINE
-
Staruy
-
-
Користувач заблокований
-
Менш
Більше
-
Дописи: 263
-
Подяка отримана: 52
-
-
16 черв. 2009 22:19 #40505
від Staruy
О, чё за дела? А где мои прежние посты по теме "Такси"? Всё по восстанавливали а моего нет,
Кому то не понравилось, угу? Всё причесали пригладили, углы затерли, красавы. Обожаю маленькие города, хрен кто рот откроет.
Менш
Більше
-
Дописи: 1310
-
Подяка отримана: 251
-
-
-
-
16 черв. 2009 23:46 #40506
від admin
Staruy ніхто нічого не видаляв, якшо ваш пост десь зник будь ласка напишіть його ще раз
-
Staruy
-
-
Користувач заблокований
-
Менш
Більше
-
Дописи: 263
-
Подяка отримана: 52
-
-
17 черв. 2009 10:23 #40512
від Staruy
Сообщений моих было с пол десятка, на них были ответы от Nino, DJ OS, может ещё кого, не помню. было это до проблем с вашим серваком. И что видим сейчас? Ни моих сообщений, ни ответов на них от других участников - не осталось. Случайно так бывает?
Менш
Більше
-
Дописи: 515
-
Подяка отримана: 31
-
-
-
17 черв. 2009 14:06 #40517
від Morkovka
Якщо це було "до проблем с серваком", то реально могло бути таке, що ці дописи не збереглися я к багато інших...
-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Таксі
Час відкриття сторінки: 0.112 секунд