Таксі
- Immortal
- Платиновий учасник
- Morkovka
- Адміністратор
- Immortal
- Платиновий учасник
24 лип. 2008 13:46 #29097
від Immortal
дорожче жити так ще й таксисти мать його за ногу, гроші деруть...<div class='quotetop'>(Морковка @ 24.7.2008, 13:39) [snapback]46636[/snapback]</div>
та відстань то однакова буде, я раз пішки дійшов за 10 хв, а таксист хотів 50, хотя я йшов по дорозі, а не через дитячі майданчика...Однакова, але якщо в нас Шепетівка невеличка, то в Киеві є що їхати...[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Morkovka
- Адміністратор
- Boogor
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
26 лип. 2008 10:59 #29232
від Boogor
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
Де шановне панство балило в нас в місті таку службу як "Еліт"???Вас почитати то таксисти окрім газу і бензину нічого не купуть!Такі земні речі як поїсти, попити, одягнутись їм не притаманні?Те що життя дорожчає щоденно ви мабуть не помітили, що за те саме пиво в барі потрібно платити дорожче також не відчули, а от таксі піднялося в ціні на гривню-дві, то розкудахкалися як старі баби!Повторюсь, кому дорого ходіть пішки, кажуть дуже корисно, для фігури і для здоровя в цілому!З.І. Самому довелось побувати в шкурі таксиста, можу запевнити надприбутків там немає і робота не з легких.
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- Morkovka
- Адміністратор
26 лип. 2008 11:53 #29233
від Morkovka
- te3s
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 38
- Подяка отримана: 0
27 лип. 2008 20:53 #29278
від te3s
- LuK
- Адміністратор
27 лип. 2008 23:46 #29282
від LuK
<div class='quotetop'>(Boogor @ 26.7.2008, 10:59) [snapback]46785[/snapback]</div>
Згодна!!!Але чомусь всі йдуть у таксисти,а не на завод працювати!!!І ще не одна служба таксі у місті не закрилась,а навпаки,розвелось їх ,як..............!!!!!!!З.І. Самому довелось побувати в шкурі таксиста, можу запевнити надприбутків там немає і робота не з легких.[/b]
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд