Таксі
- Nastynya
- Платиновий учасник
05 лип. 2008 20:17 #27757
від Nastynya
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
06 лип. 2008 09:19 #27771
від Nastynya
- Immortal
- Платиновий учасник
07 лип. 2008 00:07 #27851
від Immortal
їхав в суботу від Проспекту до чатовки, віддав 10 грн, сказав щоб забрав мене звідти через деякий час, він затримався на 7 хв (но я був тільки радий ) зато машинка екстремальна виявилася, там водій скоро сам себе переїде, тьху-тьху-тьху
- Projet-X
- Новачок
- Ілонка
- Елітний учасник
08 лип. 2008 23:04 #28011
від Ілонка
- Маша
- Учасник-експерт
09 лип. 2008 12:08 #28030
від Маша
- LuK
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
09 лип. 2008 14:20 #28046
від Nastynya
<div class='quotetop'>(Nino @ 9.7.2008, 13:08) [snapback]45526[/snapback]</div>
Одного разу так і зробила...та знаходяться такі розумники і кажуть шо з вас 6 грн))) За 1 грн я не збіднію і корабля не зремонтую але просто дивуюся таким людям)Тим більше наскільки я знаю вони їздять на газу..що набагато дешевше бензину. Та раді бога) На здоров"я! /я З ШЕшукова в центр міста доїзжаю за 5 гр.!(гарант)Просто не треба питати "скільки з мене".Бо трапляються такі наглі....... Давайте 5 гр. і допобачення!!!! /[/b]
- te3s
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 38
- Подяка отримана: 0
09 лип. 2008 17:57 #28064
від te3s
Хотя и о своём, но всё же... Приходилось ездить на такси в Шепетовке, Сумах и Киеве. В Шепетовке какие фирмы, что за машины, по счётчику ли- не помню. Одно могу точно сказать- недорого. В Сумах- таксист берёт деньги по счетчику, дашь ему пару-тройку сверху, чтоб без сдачи и нормально. Был момент, когда ехал за 40 км в одну сторону от Сум, когда приехали, то я ожидал сумму, как минимум в два раза больше. Тоесть стоимость устраивла... Теперь Киев. Бывает схожу с поезда около четырёх утра. Чего ж ждать, нужно ехать. Но не от вокзала, там цены завышены. Выхожу на одну из основных улиц и только там останавливаю. Но это к примеру, были и другие случаи. И всегда звучит один и тот же вопрос: "Сколько?", тоесть уже торг. Хотя старался останавливать такси. Может это мне так в Киеве везет?
Час відкриття сторінки: 0.124 секунд