Таксі
- LuK
- Адміністратор
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Ілонка
- Елітний учасник
30 лип. 2008 11:45 #29504
від Ілонка
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- Маша
- Учасник-експерт
30 лип. 2008 20:20 #29562
від Маша
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
<div class='quotetop'>(Nino @ 31.7.2008, 0:58) [snapback]47121[/snapback]</div>
А може ше від того, чи симпатична пасажирка попалась!!! /То мабуть все залежить від совісті водіїв!!!Я катаюсь по маршруту Шешукова-базар.[/b]
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
- Dr_Livsi
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 0
30 лип. 2008 21:07 #29565
від Dr_Livsi
Ребята вы слишком много курите.....
Вже як би давно не користуюсь таксі адже їджу на своїй машинці. Але от недавно вночі коли повертався з походу довелось їхати на таксі, я як би звик до цін у рівному, тому мені не все одно але для статистики скажу, що заплатив 10 грн. Да і таксі троха не сподобалось.. Новенька 99-ка, а гримить всередені, як танк але цей шум перекриває новенька потужна стерео система я вважаю, що якщо захотілось працювати на таксі і є колеса то хочаб зроби так, щоб було комфортно в ній їздити...З.І. і на копійці можна комфортно доїхати, якщо хазаїн за нею слідкує
Ребята вы слишком много курите.....
- LuK
- Адміністратор
31 лип. 2008 10:27 #29592
від LuK
Згодна!!!Діло не у 5-7 гривнях!!!Хочеться сісти у чисту машину,де чисті сідушки,коврик,приемно пахне і не волає якась примітивна музика на всю машину,що треба кричати,куди мені їхати.І де таксист не курить якийсь "дешовий табак"!Буває їдеш у старенькій машині,у яку приємно сісти!!!Але більшість приїзжає нових машин,які вже можна назвати"розвалюха на колесах"!Сидиш,і думаєш,чи не відвалиться дверка по дорозі!!!І як правило у таких машинах і деруть втридорога!!!
- LuK
- Адміністратор
07 серп. 2008 20:36 #29956
від LuK
- LuK
- Адміністратор
17 серп. 2008 14:15 #30288
від LuK
Час відкриття сторінки: 0.128 секунд