- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
Яка совковість? Кому я служу? ЯК? Я агітую за Януковича голосувати, чи що? Чи кажу - це добре, що бють людей? Чи я не маю права ідіотизм назвати ідіотизмом? "Абідна"? Ну так на обіжаних воду возять. Ти поясни мені, сміливий, анонімний герой - кому і голове - ЯК я служу. А ще краще - давай зустрінемось при свідках - запрошую всіх форумчан. І розберемось - хто "гнида" а хто ні. Де я є - всі знають. Я хоч і не герой і "гнида", як ти кажеш - а від людей не ховаюсь.Dentist пише: www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовуватиберкутівціпєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Зачем жим-жим? На Майдане же нет "стрел", "игл" или прочей зенитной темыDentist пише: Йобігрант, вийди і сам це зроби, якщо очко не жим-жим
Якщо ти не вмієш читати, я тобі геть виділю що я написав :lamer85 пише:
Яка совковість? Кому я служу? ЯК? Я агітую за Януковича голосувати, чи що? Чи кажу - це добре, що бють людей? Чи я не маю права ідіотизм назвати ідіотизмом? "Абідна"? Ну так на обіжаних воду возять. Ти поясни мені, сміливий, анонімний герой - кому і голове - ЯК я служу. А ще краще - давай зустрінемось при свідках - запрошую всіх форумчан. І розберемось - хто "гнида" а хто ні. Де я є - всі знають. Я хоч і не герой і "гнида", як ти кажеш - а від людей не ховаюсь.Dentist пише: www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовуватиберкутівціпєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.
Виродкам? Це ти їм служиш - раз зізнався, що взятки роздаєш направо і наліво. А я нікому не дав ще жодної. І прийдуть нові - і тим їм теж будеш служити.
Дент, форум умрет, если мы все располземсяDentist пише: Краще ти залишайся як завжди, розумово відсталим і прийми таку ж присягу як Лямер, знайди в собі силу волі та трохи розуму.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua