"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
23 січ. 2014 17:06 #89350 від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі "МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Dentist пише: www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати беркутівці пєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.

Яка совковість? Кому я служу? ЯК? Я агітую за Януковича голосувати, чи що? Чи кажу - це добре, що бють людей? Чи я не маю права ідіотизм назвати ідіотизмом? "Абідна"? Ну так на обіжаних воду возять. Ти поясни мені, сміливий, анонімний герой - кому і голове - ЯК я служу. А ще краще - давай зустрінемось при свідках - запрошую всіх форумчан. І розберемось - хто "гнида" а хто ні. Де я є - всі знають. Я хоч і не герой і "гнида", як ти кажеш - а від людей не ховаюсь.
Виродкам? Це ти їм служиш - раз зізнався, що взятки роздаєш направо і наліво. А я нікому не дав ще жодної. І прийдуть нові - і тим їм теж будеш служити.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
23 січ. 2014 17:46 #89351 від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі "МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
Все. Урочисто обіцяю - до зверження диктаторскього режиму - жодного посту не напишу!
Ці користувачі подякували: Dj Os, Dentist

Більше
23 січ. 2014 18:01 #89352 від Ёмигрант
Відповідь від Ёмигрант у темі "МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Dentist пише: Йобігрант, вийди і сам це зроби, якщо очко не жим-жим

Зачем жим-жим? На Майдане же нет "стрел", "игл" или прочей зенитной темы :) Зачерпнул 10 тонн воды с Днепра - и прекратил бесчинства. В метро, главное, развернуть пункт просушки, чтоб не замерзли те, кто намокнет при сброссе воды. Ну и беркут там же чтоб был; всех кто мокрый - на учет в милицию, сушиться - и по домам. Единственно, БЕ-шек у нас наверное нету, но Путин думаю, одолжил бы, чтоб стабилизировать обстановочку-то, цирк этот прекратить

Шепетоква - вперде!!!

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
23 січ. 2014 18:18 #89353 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі "МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

lamer85 пише:

Dentist пише: www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати беркутівці пєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.

Яка совковість? Кому я служу? ЯК? Я агітую за Януковича голосувати, чи що? Чи кажу - це добре, що бють людей? Чи я не маю права ідіотизм назвати ідіотизмом? "Абідна"? Ну так на обіжаних воду возять. Ти поясни мені, сміливий, анонімний герой - кому і голове - ЯК я служу. А ще краще - давай зустрінемось при свідках - запрошую всіх форумчан. І розберемось - хто "гнида" а хто ні. Де я є - всі знають. Я хоч і не герой і "гнида", як ти кажеш - а від людей не ховаюсь.
Виродкам? Це ти їм служиш - раз зізнався, що взятки роздаєш направо і наліво. А я нікому не дав ще жодної. І прийдуть нові - і тим їм теж будеш служити.

Якщо ти не вмієш читати, я тобі геть виділю що я написав :
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати беркутівці пєтухів
А тобі я написав оце:
Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.
Різницю побачив, чи тобі розписати пост повністю по словнику тлумачному?

А тепер як я можу роздавати взятки, якщо я сам працюю на фізичну особу, я просто знаю факти, скільки і яких підприємців обдерли і на скільки і хто обдер.

Синдром раба, це сидіти і лише під**здувати на форумі і не робити нічого, розумна людина розуміє, що сьогодні бездія, це якраз на руку владі, так оцією бездією ти їм підіграєш. Буду аж дуже-дуже-дуже вдячний, якщо ти не будеш писати тут, доки яника не скинуть.

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
23 січ. 2014 18:21 #89354 від Dentist
Йобігрант, мало того, що ти пишеш аж повнюсіньку несенітницю, літак, над містом, ще й так низько, хто дозволить, міцного горішка 2 передивився, чи як?
Слухай, ти геть на ригіанала не схожий, не медведчука ти часом козачок?

• artem
  • artem аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
23 січ. 2014 18:29 #89355 від artem
Відповідь від artem у темі "МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
Ёмигрант ты конечно извини,но после твоих постов так и чешется язык спросить сколько тебе лет?если нечего написать то лучше ничего не писать
а по поводу беркута хочу сказать - это вообще нонсенс в 2013-2014 году беркут выполняет примерно те же функции что выполнял рэкет в девяностых,им позволяется бить,ломать,издеваться,убивать.Вот только сейчас это узаконено,и поощряется большими вознагрождениями и гонорарами от державы,теперь собственно понятно куда будет направляться львиная доля бюджета страны.

Більше
23 січ. 2014 18:42 #89356 від Ёмигрант
Ну, не знаю....
Если два месяца подряд творить лютый пиздец в столице и накалять обстановку, аж уже до жмуров дело дошло - это считается по-взрослому очень то тогда я лучше останусь ребенком :P
Шепетоква - вперде!!!

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
23 січ. 2014 18:58 #89357 від Dentist
Краще ти залишайся як завжди, розумово відсталим і прийми таку ж присягу як Лямер, знайди в собі силу волі та трохи розуму.

Більше
23 січ. 2014 19:22 - 23 січ. 2014 20:09 #89358 від Green Lord
Відповідь від Green Lord у темі "МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
Ну що ж - огляд євроінтеграційних деяких подій по Україні:

23 січня відбувся штурм адміністрацій у областях України. У Львові, Житомирі, Рівному та Хмельницькому приміщення були захоплені.

Натовп обурених тернополян захопив приміщення облдержадміністрації. Нечисленні міліціонери покинули пости та відступили перед протестувальниками. Виглядає, що наступ стався стихійно, без організації з боку опозиційних партій.

Обурені протестувальники намагались взяти штурмом і Полтавську ОДА, однак їхній рішучий намір зміг спинити місцевий начальник міліції Віталій Ємець. Він зняв шапку, щоб вшанувати хвилиною мовчання убитих активістів у Києві, і разом з усіма заспівав Гімн України. Після цього протестувальників вдалось відмовити від подальшої ескалації конфлікту.

Події біля Черкаської обласної державної адміністрації розвиваються дуже стрімко.
Станом на 19.00: міліціонери потікали, молодь б’є вікна. З дверей та побитих вікон поливають водою зі шлангів. Молодь продовжує бити вікна та кидає в середину якісь піротехнічні засоби.

Коментар: Захват же ж звичайно, зробили проплачені місцеві мітингувальники. Зате тепер у кожній незрозумілій конфліктній ситуації можна знімати шапку і співати Гімн України (Це діє! Інфа 100%).
22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці.

Офіційна версія

Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко порекомендував наміснику Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя (також УПЦ МП) не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича: Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!

Коментар: Не авторитетно. Зате гріховно оригінально.
Доренко про Правий сектор актуальні події

to be continued
Останнє редагування: 23 січ. 2014 20:09 ким Green Lord.

Більше
23 січ. 2014 19:29 #89359 від Ёмигрант

Dentist пише: Краще ти залишайся як завжди, розумово відсталим і прийми таку ж присягу як Лямер, знайди в собі силу волі та трохи розуму.

Дент, форум умрет, если мы все располземся ;) Видишь, только те темы развиваются, где мы с ламмером тусуемся :P
Шляпатовка - вперде!!!
Ці користувачі подякували: LuK

Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
0
репостів
0
репостів