- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ви були в Сирії?Хочу представити на ваш розсуд декілька фото з Євромайдану або ласкаво просимо до Сирії
Наш прем'єр-кровосіся сьогодні офіційно заявив, що "ті, хто загинув, самі винні" та "що міліція не мала вогнестрельної зброї"А ось тут відразу видно як беззахисна дитинка, яка і мухи не скривдить, від беркутівців захищалась
Не гоже спочатку писати мені повідомлення, а потім відразу його зтирати. Я нікому тут не ставлю оцінок хто за владу, а хто за опозицію, але коли хтось намагаєтсья маніпулювати думкою форумчан, я як адміністратор форуму зобовязаний реагувати на подібні випадки, форумчани мають право знати що під трьома акаунтами приховуються одна і та ж людина. Вам ніхто не забороняє висловлювати свою думку, але не думайте, що зловживання цим правом пройдуть повз мене.Налякали) Ой кого ви викрири???? По перше Оля моя сестра, вам паспорт вислати????, а по друге де прописано що з однієї IP адреси не може сидіти два користувача, якщо вдома один компютер на двох??? а по трете я завжди думала, що ваш сайт незаангажований, проте я вочевидь в котре помилилася, всіх хто не за опозицію тут видно блокують, чим ви кращі за діючу владу ви навязуєте свої думки
ви в чомусь прочитали, що я за нинішню владу, може я президента десь хвалила, я його просто не гадила. а вам і це не подобається, вам потрібен в країні хаос і анархія, а після всього боде інша диктатура опозиційна, і після всього можете мене блокувати хоч 250 разів, мені всеодно, тут взагалі скоро не буде що обговорювати, крім як дмухати в одне місце опозиції ,чао)
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua