"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Видно спортом ти не займався Де я написав "професінальний качок"? Це професіональні гопніки, фашисти і т.д. (білорус, наприклад з "УНА-УНСО"). Це люди навчені ОТАКЕ вичворяти. Студенти за 250 грн. туди не полізуть. Цим платять уже не у гривнях, скоріш за все. Навряд вони ЗБИРАЛИСЬ вмирати. Тим більше за Україну. Один так взагалі навернувся з колони біля стадіону. Якої хурми він туди поліз? Зараз пишуть про ще одного. Так хай уже вилізуть усі - і дружно сігануть вниз. А потім напишуть ВКонтанкті що прилетів Яник на вертольоті і покосив всіх, як Шварцнегер, з кулемета. Оце буде саме те.Green Lord пише:
О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"? Таке не під силу і справжньому проФФесору!але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.
Вони загинули в Україні і за ту Україну, за яку були готові померти, а не за "правильність" переконань.
Але не це головне. Де реакція ЄС і Америки? Тішіна. Шось ніхто не їде піченьки роздавати. Джина то вони випустили, а як його туди затовкати назад? Янику з БТРами?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
+Сумно... Сумно що на цей провокація вдалась. І завважте хто - шкода загиблих, але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли. Точно те саме з ними було б у будь-якій іншій країні. Ну так, нажаль таки буде зачистка скоріш за все, дадуть качалок. Але бачте - влада, на відміну від опозиції 30-го числа - дітей і жінок евакуює перед активними діями, а не змотує шмотки втіхаря. Мені дуже це все не подобається. Але самі ж хотіли революції? Чи влада так просто здасть свої позиції? От маєте.
Видно спортом ти не займався Де я написав "професінальний качок"?
Моя цитата: О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"?
Самі пишете, потім перекручуєте, і запевняєте що було не так.
- lamer85
- Платиновий учасник
- lamer85
- Платиновий учасник
І якщо, ще у когось є бажання послати мене куди небудь - на здоровя. Я не ображаюсь. Тільки не варто чіпляти на мене ярлики - шо я за Яника, чи проти Яника. І на інших їх теж не чіпляйте. Моя позиція щодо політики нейтральна. Єдине чому зараз я тут щось пишу - це тому, що події ці уже вийшли за межі політики і гинуть люди. І може бути погано ВСІМ. Давайте постараємось зробити щоб так не сталось.
- Green Lord
- Елітний учасник
І знову пішли домисли... Як бородатий вірменин - так самбіст-спортсмен (бо що ж ще робити в Києві на Майдані вірменину, як не займатись спортом?). Як білорус - так нацист (бо тільки білоруські нацисти воюють у чужій країні).Ви не правильно мене зрозуміли. Я мав на увазі їх як професіональних провокаторів. Білорус "Локі" - бойовик нацистський. Армянин - щось типу наших "самбістів" - всі добре знають чим у нас "спортсмени" таких напрямків займаються.
Дуже в нас люблять в слові "націоналіст" затирати "зайві" літери і вставляти ті, яких не вистачає. І з легкістю будують ланцюжок "фашист-нацист-націоналіст". Але в ланцюжку є ще і інше слово: "фашист-нацист-націоналіст-патріот". І перших два з останніми двома - не тотожні.
Я також був далекий від політики, але щось не витримав.
- lamer85
- Платиновий учасник
Згоден - не варт поспішати з домислами - але осьо просто все написано kp.ua/daily/220114/434458/Green Lord пише:
І знову пішли домисли... Як бородатий вірменин - так самбіст-спортсмен (бо що ж ще робити в Києві на Майдані вірменину, як не займатись спортом?). Як білорус - так нацист (бо тільки білоруські нацисти воюють у чужій країні).Ви не правильно мене зрозуміли. Я мав на увазі їх як професіональних провокаторів. Білорус "Локі" - бойовик нацистський. Армянин - щось типу наших "самбістів" - всі добре знають чим у нас "спортсмени" таких напрямків займаються.
Дуже в нас люблять в слові "націоналіст" затирати "зайві" літери і вставляти ті, яких не вистачає. І з легкістю будують ланцюжок "фашист-нацист-націоналіст". Але в ланцюжку є ще і інше слово: "фашист-нацист-націоналіст-патріот". І перших два з останніми двома - не тотожні.
Я також був далекий від політики, але щось не витримав.
Хто такі і скільки загинуло.
Білорус - Михайло Жизневський, бойовик УНСО.
Армянин - Сергій Нігоян. Каратист (я помилився тільки видом спорту), відчислений студент Дніпродзержинського коледжу фіз. виховання. Хоча місцеві патріоти від нього уже відхрестились.
Нацист - націоналіст - не тотожні. Фашист - нацист - теж. Фашизм був в Італії у 30-40 роках. У цей же час в Германії був нацизм (націонал-соціалізм). Сьогодні є ультраправий націоналізм - більш осучаснений нацизм. І от саме вони - "ультрас" - і виробляють зараз в Києві чуда-дива.
- Green Lord
- Елітний учасник
"Комсомольська правда в Україні" - рупор Медведчука.
Я думаю ці речі тра врахувати, читаючи "нашу" пресу.
- artem
- Старший учасник
- Дописи: 53
- Подяка отримана: 39
пока не поздно напиши нам кто ты по национальности,если вдруг что мы напишем - это был всего лишь какой то русский,молдован,грузин или ещё кто,они вижу у тебя людьми не считаются...
по всей видимости законы от 16 января для тебя тоже не достоверная информация?а станет достоверной когда конкретно тебя возьмут за одно место?
- lamer85
- Платиновий учасник
Ну і до чого тут це? Національності і т.д.? Закони, звісно, не найкращі, і зроблені під "майдан". Але це не так трагедія як тут розписують.artem пише: lamer85 ти ведёшь монолог?скоро цитировать начнёшь сам себя
пока не поздно напиши нам кто ты по национальности,если вдруг что мы напишем - это был всего лишь какой то русский,молдован,грузин или ещё кто,они вижу у тебя людьми не считаются...
по всей видимости законы от 16 января для тебя тоже не достоверная информация?а станет достоверной когда конкретно тебя возьмут за одно место?
- Павленко
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
До цього фото так і хочеться додати: "щоб ти собі морду-ліца спалив"
А ось тут відразу видно як беззахисна дитинка, яка і мухи не скривдить, від беркутівців захищалась
Сталкер в Києві
Відразу видно, що акції мирних мітингувальників