- Дописи: 490
- Подяка отримана: 149
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
1. Неправда. Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".Green Lord пише:
Цікава позиція, от тільки маю декілька зауважень:
- На даний момент в Києві чомусь масово не поділяють вашу оцінку теперішньої "влади". Видно за "паперєдніків" вам було не краще.
- "Нормальним шляхом" ми насолоджувались майже 2 місяці, і певно ще б 2 роки продовження нічого не змінило. Ми НЕ в цівілізованій країні, щоб нормальні шляхи були результативні.
- Чечня - частина Росії, тоді як Україна - окрема держава. Зараз в Росії своїх проблем вистачає, одна з яких - забезпечення охорони олімпіади, на яку мобілізовано не тільки правоохоронні органи, але й армія. Якщо Росія введе свої війська в Україну - це означає фактичне оголошення війни Росії своїм геополітичним супротивникам.
І наостанок - ви знайомі з діяльністю Правого сектору того ж майдану? Бо ваші судження більш схожі на оцінку діяльності поміркованої маси мітингувальників.
А хто ж вас ше навчить, як не я?Dj Os пише: Слухай, а ви зараз не так ставитесь?
А те шо ти не ходиш на вибори ще раз доводить, який ти "свідомий громадянин". Якщо за Яника то йди в маріїнку, якшо проти то йди на майдан, а якшо тобі пофіг, то краще мовчи і не вчи інших.
От власне своїм коментарем розписуєтесь ви особисто за "всіх":Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".
Ви або клеїте дурня, або не хочете признати очевидних речей, заміняючи одне іншим. Про результати діяльності варто говорити коли конфлікт завершено, а не під час його тривання.Я знайомий з результатами діяльності "правого центру" - розбомлений центр Києва і 3 трупака. Все. Ідеологія їхня (як і будь-якої іншої політичної сили) мене абсолютно не цікавить. "По плодам пізнаєте" - як казав Христос.
lamer85 пише:
Ну відтепер кожен бомж, що загнеться від перебору горілки "для сугреву" (бо ж похолодало) - буде "жертвою злочинної влади".Ёмигрант пише: kp.ua/daily/220114/434458/ - градус неадеквата возрастает
Про "снайпера с неизвестными пулями" - доставляет![]()
Шепетоква - вперде!!!
Сумно... Сумно що на цей провокація вдалась. І завважте хто - шкода загиблих, але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли. Точно те саме з ними було б у будь-якій іншій країні. Ну так, нажаль таки буде зачистка скоріш за все, дадуть качалок. Але бачте - влада, на відміну від опозиції 30-го числа - дітей і жінок евакуює перед активними діями, а не змотує шмотки втіхаря. Мені дуже це все не подобається. Але самі ж хотіли революції? Чи влада так просто здасть свої позиції? От маєте.Dentist пише: www.pravda.com.ua/articles/2014/01/22/7010202/
Лямер, можеш мені геть і не відповідати, тебе так само вже буду ігнорувати, як і йомігранта, мб ви близькі родичі.
О. Дуже по дорослому і по-європейськіDj Os пише: Ламер іди в сраку, твої нравоученія можуть бути цікаві лише неокрепшим умам. Мене думка байдужої людини не цікавить зовсім, ти своє майбутнє просираєш і щоб не було так обідно ще і інших на цей шлях намагаєся поставити.
А після цих слів ти взагалі втратив останню краплю моєї поваги.
Люди помирають за свої переконання, а ти таку юхню тут морозиш.
Я і не сумнівався.Green Lord пише: Власне для всіх бадужих, кому нема різниці, пропоную просто палець:
О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"? Таке не під силу і справжньому проФФесору!але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua