"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
1. Неправда. Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".Green Lord пише:
Цікава позиція, от тільки маю декілька зауважень:
- На даний момент в Києві чомусь масово не поділяють вашу оцінку теперішньої "влади". Видно за "паперєдніків" вам було не краще.
- "Нормальним шляхом" ми насолоджувались майже 2 місяці, і певно ще б 2 роки продовження нічого не змінило. Ми НЕ в цівілізованій країні, щоб нормальні шляхи були результативні.
- Чечня - частина Росії, тоді як Україна - окрема держава. Зараз в Росії своїх проблем вистачає, одна з яких - забезпечення охорони олімпіади, на яку мобілізовано не тільки правоохоронні органи, але й армія. Якщо Росія введе свої війська в Україну - це означає фактичне оголошення війни Росії своїм геополітичним супротивникам.
І наостанок - ви знайомі з діяльністю Правого сектору того ж майдану? Бо ваші судження більш схожі на оцінку діяльності поміркованої маси мітингувальників.
2. Це був не "нормальний шлях", а порушення закону, яке наша влада терпіла у надії на західні гроші. Єдиний нормальний шлях - це вибори.
3. Тільки от сама Чечня так не вважає - і 2 війни, які там спалахнули за 10 років - тому підтвердження. Для Росії ми "їхні" - хоч тут трісни. І вони залюбки повернуть свою законну колонію у свої ж володіння.
4. Я знайомий з результатами діяльності "правого центру" - розбомлений центр Києва і 3 трупака. Все. Ідеологія їхня (як і будь-якої іншої політичної сили) мене абсолютно не цікавить. "По плодам пізнаєте" - як казав Христос.
- lamer85
- Платиновий учасник
А хто ж вас ше навчить, як не я?Dj Os пише: Слухай, а ви зараз не так ставитесь?
А те шо ти не ходиш на вибори ще раз доводить, який ти "свідомий громадянин". Якщо за Яника то йди в маріїнку, якшо проти то йди на майдан, а якшо тобі пофіг, то краще мовчи і не вчи інших.
Знову робиш велику помилку - участь у виборах до громадянської свідомості - НІЯК не відноситься. Чого я маю йти на вибори, якщо там нема того, за кого я міг би голосувати? По гречку?
Я тут уже писав про "двійквий код" як засіб маніпуляції. От ти - живе підтвердження. 0 і 1 - "Яник - майдан". Середини не бачиш? А може істина взагалі десь збоку? Ося, друже, думай, прошу тебе, думай.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
От власне своїм коментарем розписуєтесь ви особисто за "всіх":Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".
"приблизно половина України", "у мене є 100% інформація"
Ось і отримали "приблизно 100% інформації".
Ви або клеїте дурня, або не хочете признати очевидних речей, заміняючи одне іншим. Про результати діяльності варто говорити коли конфлікт завершено, а не під час його тривання.Я знайомий з результатами діяльності "правого центру" - розбомлений центр Києва і 3 трупака. Все. Ідеологія їхня (як і будь-якої іншої політичної сили) мене абсолютно не цікавить. "По плодам пізнаєте" - як казав Христос.
А результатом чиєї діяльності стали результати діяльності "правого центру"?
Може ваша байдужість і байдужість ваших однодумців?
Власне для всіх бадужих, кому нема різниці, пропоную просто палець:
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А після цих слів ти взагалі втратив останню краплю моєї поваги.
Люди помирають за свої переконання, а ти таку юхню тут морозиш. Ганьба!
lamer85 пише:
Ну відтепер кожен бомж, що загнеться від перебору горілки "для сугреву" (бо ж похолодало) - буде "жертвою злочинної влади".Ёмигрант пише: kp.ua/daily/220114/434458/ - градус неадеквата возрастает
Про "снайпера с неизвестными пулями" - доставляет
Шепетоква - вперде!!!
- Dentist
- Адміністратор
Лямер, можеш мені геть і не відповідати, тебе так само вже буду ігнорувати, як і йомігранта, мб ви близькі родичі.
- lamer85
- Платиновий учасник
Сумно... Сумно що на цей провокація вдалась. І завважте хто - шкода загиблих, але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли. Точно те саме з ними було б у будь-якій іншій країні. Ну так, нажаль таки буде зачистка скоріш за все, дадуть качалок. Але бачте - влада, на відміну від опозиції 30-го числа - дітей і жінок евакуює перед активними діями, а не змотує шмотки втіхаря. Мені дуже це все не подобається. Але самі ж хотіли революції? Чи влада так просто здасть свої позиції? От маєте.Dentist пише: www.pravda.com.ua/articles/2014/01/22/7010202/
Лямер, можеш мені геть і не відповідати, тебе так само вже буду ігнорувати, як і йомігранта, мб ви близькі родичі.
- lamer85
- Платиновий учасник
О. Дуже по дорослому і по-європейські - "Іди в сраку". З цього треба було й починати - ми б зразу зрозуміли на якому рівні з тобою спілкуватись. Хоча ти уже сам добряче спалився - бачив твої "художества" у ВКонтакті. Тобі скільки років, взагалі?Dj Os пише: Ламер іди в сраку, твої нравоученія можуть бути цікаві лише неокрепшим умам. Мене думка байдужої людини не цікавить зовсім, ти своє майбутнє просираєш і щоб не було так обідно ще і інших на цей шлях намагаєся поставити.
А після цих слів ти взагалі втратив останню краплю моєї поваги.
Люди помирають за свої переконання, а ти таку юхню тут морозиш.
Шкода, звичайно, твоєї поваги до мене - але переживу.
Люди вмирають - як, наприклад японьскі льотчики камікадзе - за свої переконання. Але від того, що хтось вмер за якісь переконання - ці переконання не стали правильними. Розумієш?
І байдужий тут тільки ти, голубе. Я пропоную активні дії, а ти тільки язиком тріпаєшся. Чи то пак клавіатурою. Я тобі кажу - пішли робити ось те то й те то, а ти ніби не чуєш. Ех...молодєжь.... Давай, признавайся - що ТИ зробив для блага революції? Був на Майдані? Чому не на Грушевського зараз? Ну? Мовчиш? Ось і мовчи - і не лізь у розмову дорослих людей.
- lamer85
- Платиновий учасник
Я і не сумнівався. Доволі стандартна "європейська" відповідь. Он Ося навіть "в сраку" мене послав. Приєднуйтесь до нього.Green Lord пише: Власне для всіх бадужих, кому нема різниці, пропоную просто палець:
Все ж що ви написали вище - навіть смішно коментувати. Докази підкупленості провокаторів "майдану" очевидні хоча б з того, хто загинув сьогодні від саморобних взривпакетів.
Я "розписуюсь"? Це ж як? Вам так впадло у гуглі набрати скільки людей за і скільки проти заворушень у Києві? Чи боїтесь розчарування? А про те що гроші платять на євромайдані я ужє писав - і не я один. Сам не вірив - поки з цим не зіткнувся.
Коли конфлікт завершено - підводять ПІДСУМКИ, згідно отриманих резултатів - а результати видні уже зараз.
"А результатом чиєї діяльності стали результати діяльності "правого центру" - не знаю. Можливо влади, можливо допомогли 5 млрд. "грандів". Час покаже.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"? Таке не під силу і справжньому проФФесору!але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.
Вони загинули в Україні і за ту Україну, за яку були готові померти, а не за "правильність" переконань, і точно не за підсумки результатів.
І навіщо прикриватись цифрами гуглошукання? Щоб показати обізнаність зі статистичними даними, які так і залишаться статистикою для прогнозування, а не реальним результатом?