КТС - Мережа якості?
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Модем Novatel - у "Зеленому" біля 290 грн., у КТС - 372 грн. Працює як часи - у моєму погрібі швидкість під 1 МБіт (реальний). Для роботи - більш ніж достатньо. Якби, немає навіть що коментувати. Я уже тут писав - у нас в Шепетівці техніки ніякої не купую в принципі. Так як і запчастини (ну хіба якісь самі ходові транзистори, конденсатори ясне діло, ну і т.п. "мєлоч")
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Вибач, не помітив, що ти нещодавно на форумі, я - з ЗЕЛЕНОГО - дилер Інтертелекому у Хмельницькій області.lamer85 пише: Доречі - а ти хто? А то реклама то реклама - а от кого реклама - то неясно.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dentist
- Адміністратор
1) я класний (реклама)
2) ти не ніякий, я кращий (реклама)
3) та йдіть ви, я найкращий (реклама)
4) та ви гонітє, ви всі тут лузери (реклама)
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Така селяві... Хоча розпочиналась вона зовсім без "лєвих мислєй". Але зараз уже нікому нічого не докажеш.Dentist пише: тема схожа трохи на...
1) я класний (реклама)
2) ти не ніякий, я кращий (реклама)
3) та йдіть ви, я найкращий (реклама)
4) та ви гонітє, ви всі тут лузери (реклама)
- GHEM
- Старший учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Зрозумійте одне, що не важливо де ви купляєте товар все одно товар збирається в Китаї! Існує купа інтернет магазинів і т.д. обирайте та замовляйте! Якщо ви вважаєте що ноутбук в КТС чимось відрізняється від ноутбука в Розетці! Купуйте де побажаєте, а так сказати монополію на форумі чи просто всім кидатися на 1 людину не треба!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Просто не люблю коли кажуть неправду, я не звинувачую Ламера, він передав те шо сказали, але тій жіночці має бути соромно за брехню.
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Тим не менш - враження у людей "з боку" - саме таке. І не забувай - ніхто нікого не обманював, було ДВА випадки, які розвовіди ДВІ різні людини. Один з них - підтвердила Morkovka. Що ще треба?Dj Os пише: Ніхто тут ні на кого не кидається, не треба перекручувати. До вовка мене ше ніхто не прирівнював))
Просто не люблю коли кажуть неправду, я не звинувачую Ламера, він передав те шо сказали, але тій жіночці має бути соромно за брехню.
Як би там не було - а з самим КТС я дуже гарно порозумівся. Їхній директор (справжній, той що у Рівному) - вихована, чемна людина, ще й мій тезка Поставився він до цього випадку з розумінням, і висновки для шепетівського відділення були зроблені. Звичайно, ніхто нікого не звільняв, але ніхто ж власне цього й не добивався. В результаті - ми з КТС уже аж ніяк не можемо конкурувати, тому що відтепер співпрацюємо. Користь отримали всі - я, сам того не бажаючи, гарно пропіарив КТС і підняв відвідуваність сайту (люди про цю тему на форумі уже один одному розказують), а вони, у свою чергу, запропонували співпрацю.