- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
Критику??? Нейтральна реакція?????? Хіба таке може бути?Lego пише: А по-моему, вполне себе нейтральная реакция... критику тоже иногда полезно (нужно) слушать
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Нейтральнішої не буває - як дистильована вода!Dj Os пише: Ну ця тема і існує для критики, більше того керівнитцво магазину не боїться реагувати на неї і не ховає голову в пісок.
Але критика має бути обгрунтованою і базуватися на фактах.Це ти хочеш сказати нейтральна реакція?Ой це не надовго...
Але якщо серйозно - коли хтось у своє виправдання заси...харащує форум такими "простинями" - видно не слабо припікає йому 5-ту точку.
Don`t worry, be happy - все що можу сказати.
Не я так вважаю - а люди які до них приходили. Я ж написав. Це не моя думка. Я лиш оформив усе в більш менш інтилігентну форму, усунувши нецензурні епітети в адресу продавців.Dj Os пише: Ти реально вважаєш, що продавці магазину не розрізняють сд картки і сім картки?
Приводу не вірити у мене не було - інакшо навіщо вони б до мене йшли, лишній раз ноги били. Поскаржитись на КТС?Dj Os пише: Ну знаєш тоді мені важко повірити людині, яке таке каже. Більше схоже на якісь особисті образи і наклепи. Вислови типу "долбо...м" це лише підтвержують.
Так само з твого боку вислови "рівненський сервіс центр, що приторговує китайським ширпотребом" лише показує твою неприязнь до магазину без жодних достовірних фактів. Бо цим самим "китайським ширпотребом" торгують всі не лише в Шепетівці, але й в Україні.
Не провина магазину, що покупці шукають планшети по 400 грн, такі реалії нашого ринку. Але це лише маленька частина асортименту, є ж інший товар від перевірених світових виробників. Чи в твому розумінні смартфони і планшети від Асуса чи Самсунга також "китайський ширпотреб"?
Та в тому то і справа, що судячи з всього такого випадку, як описала твоя знайома не було. А що може звичайний дядько дізнатись про мережу з цієї теми? Тільки те шо якась тітка назвала продавця "долба**м", який не може сімку від сд карти відрізнити?Просто стався ось такий випадок - потрібно ж вияснити, чи дійсно така вже аж мережа якості. Іти простому дядькові туди, чи не йти. Чи, якщо йому ближче, хай зайде в вікотек, чи орбіту яку небудь.
Та ні - випадок таки був, що б хто не говорив. Людей які мені це розповіли (нагадую що випадки ДВА - і цілком різних, не в одній же ж карточці діло) я знаю, і не вірити їм у мене приводу нема.Dj Os пише:
Та в тому то і справа, що судячи з всього такого випадку, як описала твоя знайома не було. А що може звичайний дядько дізнатись про мережу з цієї теми? Тільки те шо якась тітка назвала продавця "долба**м", який не може сімку від сд карти відрізнити?Просто стався ось такий випадок - потрібно ж вияснити, чи дійсно така вже аж мережа якості. Іти простому дядькові туди, чи не йти. Чи, якщо йому ближче, хай зайде в вікотек, чи орбіту яку небудь.
Я особисто не хотів би щоб ця тема перетворювалась в подібний срач. Якщо є косяк то треба ділитись із фактами, якщо був лише позитивний досвід то також ділитися із фактами. Лише тоді з цієї темі буде користь як покупцям так і магазину.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua