КТС - Мережа якості?
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Ой впісявся... Де це я тут кого ОСОБИСТО ображав? У Вас від запалення ЧСВ "видіння"? Пpriest8712 пише: Особисто Ваше спілкування починає переходити межі, та на особисті образи по відношенню до мене. Такого права я Вам не давав, і ніколи не дам.
Про те що не збираєтесь забирати - за це дякую, а то я ж так зрозумів шо вже мені хана (ну принаймні ноутів мені не бачити в себе). Прям камінь з душі.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Якщо знову когось погано, або навпаки - дуже гарно і кваліфіковано обслужать - давайте напишем. А там, через якийсь час підібємо підсумки простою арифметикою. І будем мати уявлення про, ще раз це підкреслюю, магазин КТС у м. Шепетівка. Як до сервісу ніхто мені претензій до них не висказував, і у мене особисто їх також нема. Тим більше що сервісу КТС у Шепетівці нема. Він є лише у м. Рівне. І це майже окремий, як вияснилось, підрозділ.
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Почав читати з першої сторінки, а вже опинився на 6
Ну а якщо по справі, (ще не користувався послугами магазину, просто для справки запитую) техніку в кредит дають ? Адже це забугорське вирішення проблеми "хочу,хочу" прийшло до нас і зараз дуже поширене
І ще особисте питання від мене: маю ноутбук із кілограмом пилюки всередині та з поганою термопастою, при магазині таке доробало почистять і замінять тп ?(ноутбук купував не у вас) Чи підкажіть хто це зробить. Буду вдячний.
- priest8712
- Новачок
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 2
Garza пише: Хтось правду написав "Чорний PR теж PR"
Почав читати з першої сторінки, а вже опинився на 6
Ну а якщо по справі, (ще не користувався послугами магазину, просто для справки запитую) техніку в кредит дають ? Адже це забугорське вирішення проблеми "хочу,хочу" прийшло до нас і зараз дуже поширене
І ще особисте питання від мене: маю ноутбук із кілограмом пилюки всередині та з поганою термопастою, при магазині таке доробало почистять і замінять тп ?(ноутбук купував не у вас) Чи підкажіть хто це зробить. Буду вдячний.
Так техніку в кредит дають. На даний момент в нас є представник А-Банку(Приват)
Має з'явитись Дельта Банк. (Кредити по дельта вже можемо оформляти)
Для того щоб дати конкретну відповідь на питання з приводу ноутбука потрібно знати його модель та знати в якому він стані(гріється, виключається, тормозить). Якщо маєте бажання беріть із собою ноут та приходьте на магазин, вирішимо питання.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Dj Os пише: Наскільки мені відомо ціни у них не відрізняютья від тих шо на сайті www.ktc-ua.com/
В мене ціни на 3G CDMA обладнання набагато дешевше ніж на сайті КТС - www.ktc-ua.com/catalog/modem мінімум на 100 грн. Сподіваюсь КТС не буде, як Білий Вітер торувати CDMA обладнанням, після купівлі якого, абоненти йдуть чомусь до нас з проблемами з цим обладнанням - не ловить... вибиває і т.п.
Вибачайте - відволікся на власну рекламу)))
Проте радий, що в Шепетівці з'явилась, сподіваюсь здорова, конкуренція існуючим магазинам цифрової техніки і з'явились нові робочі місця, яких в нас в Шепетівці і так замало.
А на рахунок спору - в КТС в нашому місті ще все попереду, тому що кожне місто, як і кожен народ, має свій певний менталітет. Магазин має "пристосуватись" під мешканців міста, під місто. Можливо пізніше з прилавків зникнуть китайські дешеві планшети, можливо навпаки лишаться тільки вони. Можливо КТС стане вигідніше не возити поодиноке зламане обладнання на сервіс в Рівне, а віддати його Юрі з В'ячеславом, які його відремонтують за день і його можна буде швидко віддати щасливому клієнту, а може й навпаки Юра з В'ячеславом будуть передавати те обладнання, що вони не можуть зробити на сервіс КТС. Створиться такий собі симбіоз магазину з містом, з тими, хто вже в ньому розпочав свою діяльність, з простими і непростими мешканцями міста)))
Щодо працівників - якщо будуть мотивувати, а не залякувати - продавці будуть вчитись і будуть знати, а саме головне - прагнути знати та працювати. На початку роботи - всі помиляються.
Проте, якщо магазин не пристосується до міста, то його скоріше всього буде чекати доля "Шепетівського" Комп'ютерного Всесвіту.
Ось, якось так...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
А в КТС дійсно все попереду. Шкода тільки з місцем вони прогадали... Самі розумієте. Ті ж Юра з Вячеславом 300 років би туди не пішли, якби в Магніті не розігнали всіх і все.
- LuK
- Адміністратор
А от приміщення замале тіснувато там.
- Symbioz
- Платиновий учасник
lamer85 пише: Дешевше CDMA? Це ж наскільки? Я знайшов "точку" - 175 грн. за новий 3G модем, уже підключений + 50 грн. уже на рахунку.
Не сміши на рахунок "нового" модему, якщо розпитаєш в продавця - модем виявиться REF (refurbished) або взагалі Stock-A+. Також можу таке запропонувати. А якщо це ще й Franklin 300/600, то я колись схожі за 1 грн. пропонував - до цих пір ще штук 5 лишилось - навіть на вітрину не виставляю, та в інтернеті вони по 90 грн, а не по 175 (навіть з підключенням). тільки чомусь - не ловлять мережі стабільно...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.