КТС - Мережа якості?
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- priest8712
- Новачок
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 2
odin пише: А боже, ну попутав продавець сімку з есдешкою. І не таке буває.
В продавці набирають молодь без досвіду і іноді без освіти. Про знання комп техніки за місяць стажування можна і не сподіватись. Все прийде згодом.
І відкриваючи ножицями коробку поцарапати екран монітора, і продати дорожчий системник по ціні дешевшого, і встановлюючи сканер повернути його на сервіс, як не робочий (забувши задвижку фіксатор зняти) ... Інвентаризації, пересорти, злі клієнти -- все ще попереду.
І тепер невеличка ложечка дьогтю:
В того планшета, що виграли на розіграші майже не працює вай-фай. Якщо є на місті керуючий магазином, дайте відповідь на такі запитання:
Заміна чи ремонт?
Якщо ремонт - 14 днів чи довше?
Якщо ремонт - на період ремонту отримую аналогічну заміну?
Планшет подарований - відповідно чеку немає -- не не проблема?
Доброго дня.
Беріть планшет та приходьте до нас на магазин.
Вирішимо питання.
- priest8712
- Новачок
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 2
Ніхто Ваш бізнес забирати не збирається.
Про курку і яйця написали особисто Ви. Усі наші покупці які будуь мати проблеми з купленим у нас товаром, ми вирішимо самі.
Зараз пишу Вам не як керівник, а як гість цього форуму.
З приводу чи надовго я чи не надовго на цій посаді, не Вам вирішувати. Ви мене на роботу не брали.
Особисто Ваше спілкування починає переходити межі, та на особисті образи по відношенню до мене. Такого права я Вам не давав, і ніколи не дам.
- Lego
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Друже Ламер, вже занадто очевидна твоя істерика з приводу відкриття цього магазину у зв'язку з твоїм бізнесом. Якщо не вмієш конкурувати ділом, то нема чого тут обсирати безпідставно словом. Як гадаєш захочуть люди нести техніку в твій сервіс, коли ти так хборобливо реагуєш на появу нових колег по цеху?Пускати слюні на КТС ніхто не буде, бо там твої друзі чи родичі працюють (це вже занадто очевидно, друже Ос).
- PAMIDORVIP
- Елітний учасник
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Ой дивись - бо КТС присниться... А ше хуже - його директор.Lego пише: Так уже повелось, что здесь (на форуме) никто никому границы не устанавливает. Только правила форума
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Які ж вони колеги по цеху? Промислове обладнання вони не ремонтують. ТВ, телефони, супутникове обладнання теж. Тільки ноути. Але це для мене далеко не основна стаття доходу.Dj Os пише:
Друже Ламер, вже занадто очевидна твоя істерика з приводу відкриття цього магазину у зв'язку з твоїм бізнесом. Якщо не вмієш конкурувати ділом, то нема чого тут обсирати безпідставно словом. Як гадаєш захочуть люди нести техніку в твій сервіс, коли ти так хборобливо реагуєш на появу нових колег по цеху?Пускати слюні на КТС ніхто не буде, бо там твої друзі чи родичі працюють (це вже занадто очевидно, друже Ос).
Ти хочеш сказати я збрехав? Придумав 2 історії? Так виходить? Ну так одна з працівниць уже підтвердила що вони таки мали місце. Тільки тркатовка у них своя. Шось тебе, Ос, дуже вже защемило - звинувачаєш незнайому тобі людину у брехні. А я про тебе був ліпшої думки.
Доречі, взагалі цікаво як ти уявляєш конкуренцію у цьому сегменті?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Можеш далі тут безпідставно обсирати всіх, починаючи від директору магазину і закінчуючи мною, цим ти лише показуєш своє субєктивне ставлення, а не когось іншого. І мені абсолютно пофігу якої ти про мене думки.
Далі продовжувати розмову без фактів не бачу сенсу, можеш і далі кидати гівно на вентилятор наодинці.
- Lego
- Платиновий учасник
В страшных снах, где мне вместо SD карты продают SIM карту и я придя домой вставляю ее в фотик, делаю приватную эро фотосессию и в итоге обнаруживаю, что "Шеф, все пропало!"???Ой дивись - бо КТС присниться...
Вот же ж вам эти карты покоя не дают...
Только я завтыкал где тут кто кого обс...рал?Можеш далі тут безпідставно обсирати всіх
Эх мало ты пожил ешо, чувакВ житті не повірю, шо хтось може перепутати сд картку із сім карткою, тим паче консультант магазину техніки
Говорят же - коллектив молодой и неопытный, так что ожидать подобного вполне реально.
Тут вспоминается знаменитый диалог:
- У вас на стройке несчастные случаи были?
- Нет...
- Будут! Пшли...
Лично мне все-равно как обстоят дела в КТС, желаю лишь процветания и, желательно, чтобы действительно отличались от всех остальных подобных магазинов. Хотя бы качеством сервиса. А еще больше - АДЕКВАТНОСТЬЮ реакции на критику Чтобы не пришлось вспоминать еще одно правило маркетинга/рекламы:
Черный PR - тоже PR!